Artikelen over Smultalk - Smulderstextiel.nl Blog

Smultalk

De eerste koopjesmarkt was een groot succes

Tweede Koopjesmarkt: beddengoed in de opruiming

Op donderdag 4 april is het weer tijd voor de Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in Kapelle. Na het daverende succes tijdens de eerste Koopjesmarkt kunnen we niet wachten om jullie opnieuw blij te maken met onder andere spotgoedkope dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens.

Lees verder
aangepaste levertijden kerst feestdagen Smulderstextiel

Aangepaste levertijden tijdens de kerstvakantie

Wil jij voor kerst of in de kerstvakantie heerlijk slapen onder nieuw beddengoed? Let dan even op, want de levertijden zijn rond de feestdagen net even wat anders dan normaal. Want ook wij nemen een paar dagen vrij met Kerst en Oud&Nieuw. Dat geldt trouwens ook voor de post. Om te zorgen dat jij jouw bestelling op tijd in huis hebt, hebben we de aangepaste levertijden rond de feestdagen even voor je op een rijtje gezet.

Lees verder

Win 30 miljoen met Smulderstextiel.nl!

Wat zou jij doen met 30 miljoen? Veel mensen dromen van het winnen van de Staatsloterij en fantaseren over wat zij met al dat geld zouden doen. Stoppen met werken, reizen, een luxe villa kopen… Met Smulderstextiel.nl komen deze dromen wat dichter bij de realiteit, want door bij ons te bestellen loop je deze week het risico 30 miljoen euro te winnen!

Lees verder