Artikelen over Smultalk - Smulderstextiel.nl Blog

Smultalk

Koopjesmarkt Smulderstextiel Kapelle

De Koopjesmarkt van Smulderstextiel komt er weer aan!

Na voorgaande successen organiseert Smulderstextiel.nl ook dit najaar weer een Koopjesmarkt in Kapelle. Wederom wordt de magazijnopruiming verspreid over 2 dagen, dit keer op woensdag 27 september en donderdag 28 september. Maar liefst 2 dagen waarop je terecht kunt bij de kramen vol beddengoed voor super lage prijzen!

Lees verder
Koopjesmarkt Domburg

Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in Domburg

Afgelopen mei hebben we wederom, na twee jaar afwezigheid, een tweedaagse Koopjesmarkt georganiseerd in Kapelle. Het was weer een daverend succes! We willen daarom de koopjesmarkt ook graag elders in Zeeland organiseren. De keuze is hierbij gevallen op het altijd gezellige Domburg. Op maandag 27 juni en dinsdag 28 juni zal er een grootse magazijnopruiming zijn, verspreid over 2 dagen! De kramen zullen vanzelfsprekend weer helemaal vol liggen met beddengoed voor enorm lage prijzen!

Lees verder
Slaapkamer Geheimen: de leukste quiz over slapen

Slaapkamer Geheimen, de leukste QUIZ over slapen

Met onze nieuwe quiz ‘Slaapkamer Geheimen’ reizen we door het hele land om op straat vragen te stellen over slapen en jullie slaapgewoontes. Dat levert niet alleen hilarische situaties op, uiteraard zijn er ook fantastische prijzen te winnen voor de deelnemers. Maar ook jij kunt winnen door mee te spelen met de kijkersvraag!

Lees verder
De eerste koopjesmarkt was een groot succes

Tweede Koopjesmarkt: beddengoed in de opruiming

Op donderdag 4 april is het weer tijd voor de Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in Kapelle. Na het daverende succes tijdens de eerste Koopjesmarkt kunnen we niet wachten om jullie opnieuw blij te maken met onder andere spotgoedkope dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens.

Lees verder
aangepaste levertijden kerst feestdagen Smulderstextiel

Aangepaste levertijden tijdens de kerstvakantie

Wil jij voor kerst of in de kerstvakantie heerlijk slapen onder nieuw beddengoed? Let dan even op, want de levertijden zijn rond de feestdagen net even wat anders dan normaal. Want ook wij nemen een paar dagen vrij met Kerst en Oud&Nieuw. Dat geldt trouwens ook voor de post. Om te zorgen dat jij jouw bestelling op tijd in huis hebt, hebben we de aangepaste levertijden rond de feestdagen even voor je op een rijtje gezet.

Lees verder