Slaapkamer Geheimen, de leukste QUIZ over slapen

Slaapkamer Geheimen, de leukste QUIZ over slapen

Slaapkamer Geheimen: de leukste quiz over slapen

Met onze nieuwe quiz ‘Slaapkamer Geheimen’ reizen we door het hele land om op straat vragen te stellen over slapen en jullie slaapgewoontes. Dat levert niet alleen hilarische situaties op, uiteraard zijn er ook fantastische prijzen te winnen voor de deelnemers. Maar ook jij kunt winnen door mee te spelen met de kijkersvraag!

De eerste uitzending van ‘Slaapkamer Geheimen’, een nieuwe online spelshow, heeft al ruim 300.000 kijkers getrokken. In deze allereerste aflevering gaat Edwin de straat op in Tilburg, dé textielstad van Nederland, om de slaapkennis te testen van voorbijgangers. Want wat weten we eigenlijk over slapen?

Drie teams strijden om prijzen in de Slaapkamer Geheimen QUIZ! Heb je één vraag goed? Dan win je een hoofdkussen. Twee vragen goed is een cadeaubon van 50 euro. En zijn alle drie de vragen goed beantwoord? Dan mag de winnaar een dekbedovertrek naar keuze uitzoeken op Smulderstextiel.nl.

Slaapkamer Geheimen, de leukste quiz over slapen
Mari en Ans speelden ook mee met Slaapkamer Geheimen

In de uitzending is te zien dat onder meer Mirjam en dochter Anne uit Tilburg beddengoed winnen na het beantwoorden van vragen over slaapgedrag in Nederland. Ook echtpaar Mari en Ans uit Udenhout kregen diverse vragen voorgelegd. Zou jij weten hoeveel liter zweet je verliest tijdens het slapen? Of in welke maanden de meeste baby’s worden verwekt?

Aflevering #1 van Slaapkamer Geheimen is niet onopgemerkt gebleven. Zo zijn we plaatselijk in het nieuws en ook de media in Zeeland waren al snel op de hoogte. Ook hier kun je lezen over onze leuke quiz.

Bekijk hieronder de eerste aflevering vanuit Tilburg:

Voor aflevering #2 van Slaapkamer Geheimen waren we te gast in het gezellige Den Bosch. In deze uitzending onder meer:

  • hoeveel procent van de volwassenen slaapt nog met een knuffel?
  • hoeveel keer snurken mannen meer dan vrouwen?
  • hoeveel procent van de Nederlanders slapen naakt?

Benieuwd geworden? Bekijk de 2e aflevering Slaapkamer Geheimen hieronder:

In aflevering #3 testten we de slaapkennis in het Zeeuwse Zierikzee. Weet jij hoeveel uur de gemiddelde Nederlander slaapt per nacht, welke dieren per etmaal ruim 20 uur slapen en hoeveel huisstofmijten jou ’s nachts gezelschap houden?

Kun je er geen genoeg van krijgen? In aflevering #4 ging Edwin de straat op in Dordrecht. Enig idee hoeveel jonge vrouwen regelmatig met make-up op gaan slapen, hoeveel mensen hun bed maar eens per maand verschonen en hoeveel spinnen jij jaarlijks eet in je slaap? Getver! Je kunt de antwoorden hieronder bekijken in de nieuwste uitzending. Test je kennis; doe mee met de kijkersvraag in de video & win een cadeaubon van 50 euro!

Vergeet niet om je te abonneren op ons Youtube-kanaal en onze Instagram, dan ben jij de eerste die de nieuwste afleveringen ziet!

Welk dekbedovertrek zou jij als winnaar uitkiezen?

Vorig artikel
Koopjesmarkt september 2019
Volgend artikel
herfst-najaar-10 redenen waarom de herfst zo goed voor je is