Artikelen over Inspiratie - Smulderstextiel.nl Blog

Inspiratie

Heckettlane Floriana dekbedovertrek

Ontdek de wereld met Heckettlane beddengoed

Houd jij van reizen, vakantie en avontuur? Laat je dan inspireren door de wereldse collecties van Heckettlane! Stuk voor stuk nemen ze je mee op ontdekkingsreis naar verre oorden. Kom tot rust op het Toscaanse platteland, wandel door het Engelse Cotswolds of dompel je onder in het bruisende stadsleven van Dubai. Elke nacht opnieuw vertrek je weer naar een prachtige bestemming.

Lees verder

Romantiek in bed: verras je Valentijn met luxe beddengoed

Valentijnsdag staat weer voor de deur en het is dé gelegenheid om de liefde en romantiek te vieren. En wat is er romantischer dan je geliefde te verwennen met luxe en comfort? Weg met traditionele cadeaus zoals chocolade en bloemen; ga dit jaar voor iets bijzonders – onze prachtige dekbedovertrekken! Het perfecte Valentijnsgeschenk voor een goede nachtrust en romantische momenten samen.

Lees verder
Walra Sweet Softly dekbedovertrek - groen

Winterse warmte met Walra’s beddengoed

Het knisperen van de eerste sneeuwvlokken, de geur van versgebakken peperkoek die in de lucht hangt, en een diep verlangen naar gezelligheid en warmte: de koude wintermaanden brengen een betoverende sfeer met zich mee. Kun jij ook wel wat extra warmte gebruiken deze winter? Laat je dan verwennen door Walra’s beddengoed – comfortabel, stijlvol en onmiskenbaar warm.

Lees verder