Artikelen over Beddengoed - Smulderstextiel.nl Blog

Beddengoed

Dag van de slaap

Dag van de Slaap: een fijn kussen voor elke slaaphouding

Ben jij wel toe aan wat extra slaap? Dan komt dat heel goed uit, want vrijdag 15 maart is het de Internationale Dag van de Slaap! Een dag waarop we extra veel aandacht hebben voor slapen en alles wat hiermee te maken heeft. Dit is het perfecte moment om jezelf nog eens lekker om te draaien in bed. In onze blog lees je bovendien welk hoofdkussen het beste bij jouw slaaphouding past.

Lees verder
Heckettlane Floriana dekbedovertrek

Ontdek de wereld met Heckettlane beddengoed

Houd jij van reizen, vakantie en avontuur? Laat je dan inspireren door de wereldse collecties van Heckettlane! Stuk voor stuk nemen ze je mee op ontdekkingsreis naar verre oorden. Kom tot rust op het Toscaanse platteland, wandel door het Engelse Cotswolds of dompel je onder in het bruisende stadsleven van Dubai. Elke nacht opnieuw vertrek je weer naar een prachtige bestemming.

Lees verder
Polydaun beddengoed

Ervaar ultiem slaapcomfort met Polydaun beddengoed

Wil jij graag elke nacht heerlijk ontspannen wegdromen? Dan zijn de zachte Polydaun dekbedden en hoofdkussens echt iets voor jou. Deze beddengoedspecialist produceert volgens de nieuwste technieken zodat jij altijd geniet van de ultieme slaapervaring. Ontdek hun brede assortiment en ervaar de unieke kwaliteit!

Lees verder

Romantiek in bed: verras je Valentijn met luxe beddengoed

Valentijnsdag staat weer voor de deur en het is dé gelegenheid om de liefde en romantiek te vieren. En wat is er romantischer dan je geliefde te verwennen met luxe en comfort? Weg met traditionele cadeaus zoals chocolade en bloemen; ga dit jaar voor iets bijzonders – onze prachtige dekbedovertrekken! Het perfecte Valentijnsgeschenk voor een goede nachtrust en romantische momenten samen.

Lees verder