Pak je voordeel in de ZOMER SALE!

Pak je voordeel in de ZOMER SALE!

Grote zomersale

De zomer belooft weer zonnig en warm te worden. Op zoek naar fris en luchtig beddengoed om ook tijdens de zomernachten comfortabel te slapen? Profiteer van de ZOMER SALE bij Smulderstextiel om voor een zacht prijsje een nieuw dekbedovertrek of hoeslaken te scoren! Het ideale moment om je eigen slaapkamer of de kinderkamer een zomerse make-over te geven. Dus ontdek snel het ruime aanbod aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en ook strandlakens met kortingen tot wel 50%.

Beddengoed met hoge kortingen

Tijdens de ZOMER SALE lopen de kortingen op tot maar liefst 50%! Dit betekent dat je voor hetzelfde geld twee dekbedovertrekken aanschaft in plaats van één. Op die manier geef je niet alleen je eigen slaapkamerinterieur een nieuwe look, maar kun je ook nog eens je familie of vrienden verrassen met een nieuw overtrek of een leuk strandlaken. Je bespaart hoe dan ook een hoop geld, dat je vast goed kunt gebruiken tijdens de zomervakantie. Dus laat je inspireren door onze aanbiedingen en pak je voordeel!

Korting op topmerken

Met kortingen tot 50% haal je het mooiste kwaliteitsbeddengoed in huis volgens de nieuwste trends. Ook voor bekende topmerken als Beddinghouse, Walra, Snoozing en Ariadne at Home ben je in het assortiment van de ZOMER SALE aan het juiste adres. Het scherp geprijsde bed- en badtextiel is gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Het is bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van de kleinste tot de grootste maat voor het hele gezin. Dus neem snel een kijkje in onze SALE collectie en sla je slag!

Wees er vroeg bij, want OP=OP!

Heb jij al een favoriet overtrek of strandlaken op het oog in het aanbod van de ZOMER SALE? Wacht dan vooral niet te lang met bestellen, want op is op! Als je er vroeg bij bent, weet je tenminste zeker dat jouw perfecte zomerdeal niet aan je neus voorbij gaat. Dus ontdek nu het SALE aanbod en profiteer van hoge kortingen en scherpe prijzen!

Naar de ZOMER SALE
Vorig artikel
Volgend artikel
hamamdoeken walra