Tjoek tjoek! De coolste treinen op jouw dekbedovertrek!

Tjoek tjoek! De coolste treinen op jouw dekbedovertrek!

Trein dekbedovertrek

Worden die jonge knapen van jou ook helemaal opgewonden als ze een trein zien? Of dat nu in het echt, bij een populaire kinderserie op televisie, of bij de modeltreinen op de zolderkamer van opa is; de fascinatie voor treinen en het spoor begint vaak erg jong. Ze willen dan ook niets liever meer dan een stoer dekbedovertrek of strandlaken met daarop een mooie trein.

Dekbedovertrek trein

Ben jij een liefhebber van klassieke stoomlocomotieven? Grote stoomwolken blazen uit de ketel en er wordt flink vaart gemaakt, want de trein moet natuurlijk wel stipt rijden. De grote klok tikt immers door. In een mum van tijd reis je het hele land door!

Day Dream Thijs dekbedovertrek - trein
Day Dream Thijs dekbedovertrek

Kedeng Kedeng! Het is erg druk op de rails, want de blauwe en rode stoomtreinen rijden van station naar station. Er zit wel een gevaarlijke kruising in het spoor. Als dat maar goed gaat..! Gelukkig staat het stoplicht op rood en kun je in alle rust genieten van een heerlijk ritje langs verschillende bomen en huizen.

Day Dream Trein dekbedovertrek
Day Dream Trein dekbedovertrek

Populaire treinen op je beddengoed

Thomas de Stoomlocomotief is misschien wel de bekendste trein van allemaal. Op het eiland Sodor zit er dankzij Thomas en zijn vrienden Percy en James nooit een saaie rit tussen maar beleef je de ene na de andere spannende treinreis!

Ook de jonge helden Koko, Wilson en Brewster uit Chuggington ken je vast wel van TV. Na weer een zware dag vol leerzame avonturen is het de hoogste tijd om tot rust te komen na een welverdiende wasbeurt. De volgende dag wachten namelijk weer nieuwe opdrachten!

Bekijk hier al het beddengoed met TV- & Filmpersonages

 

De vrolijke treinen haken bovendien hun wagonnetje aan als jij een middagje gaat zwemmen. En daar is ook Thomas weer om je te vergezellen!

Welke trein vind jij het leukst?

Vorig artikel
Volgend artikel
Wat is nachtangst?