Ontdek Zohome: stijlvol beddengoed van hoge kwaliteit

Ontdek Zohome: stijlvol beddengoed van hoge kwaliteit

Zohome Quattro di Lino dekbedovertrek

In de prachtige Zohome collectie vind je alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle slaapkamer. De subtiele prints en zachte kleuren halen het beste van je interieur naar boven. Ontdek het brede assortiment en laat je verrassen door de mooiste essentials.

Met Zohome ervaar je tijdloze kwaliteit

We staan er niet altijd bij stil, maar een groot gedeelte van ons leven brengen we slapend door. Voor een goede nachtrust is een kwalitatief sterk dekbedovertrek daarom erg belangrijk. Gelukkig is kwaliteit precies waar het leuke beddengoedmerk Zohome voor staat. De prints laten je heerlijk wegdromen en de stevige materialen voelen zacht aan op je huid. Zo geniet je elke nacht van ultieme ontspanning om in de ochtend weer lekker uitgerust wakker te worden.

Zohome besteedt veel aandacht aan de stoffen die ze gebruiken. Alleen de beste materialen komen in aanmerking. Je kunt kiezen uit vier verschillende stofsoorten: katoen, katoen-satijn, flanel of percale katoen. Daarnaast is hun beddengoed altijd netjes afgewerkt en dit zie je duidelijk terug in het eindresultaat. Hoe vaak je de dekbedovertrekken ook wast, ze behouden hun mooie uitstraling en geven je slaapkamer steeds opnieuw een frisse look.

 

Subtiele prints, zachte kleuren en een frisse uitstraling maken de Zohome dekbedovertrekken tot tijdloze items. Van mosgroen en lichtgeel tot aan rustig wit of stijlvol grijs: alle ontwerpen zijn met zorg samengesteld. Je kunt de kleuren ook heel gemakkelijk mixen & matchen. Daarnaast geven de verfijnde tekeningen je slaapkamer een sierlijk tintje.

Speelse ruiten en sfeervolle strepen

Met deze leuke ruitenprints hoef je nooit binnen de lijntjes te kleuren. Het klassieke ruitpatroon is van alle tijden en door Zohome in een modern jasje gestoken. Elke kleur heeft zijn eigen unieke en speelse vibe. Deze dessins passen dan ook perfect bij vrijwel iedere woonstijl. Of je nu houdt van landelijk, romantisch of Scandinavisch: ruitjes doen het altijd goed!

Binnen de brede collectie zie je verder veel trendy strepen en grafische dessins. De leuke streepjes creëren een ontspannende sfeer in de slaapkamer. Grafische overtrekken ogen speels en zijn lekker creatief. Hiermee geef je het beddengoed extra karakter en de speelse patronen zorgen voor een moderne twist.

Bloemen, bladeren en beddengoed met kleur

Kijk je naar buiten dan laat de lente helaas nog even op zich wachten. Maar gelukkig kun je het voorjaar natuurlijk ook gewoon zelf in huis halen. Bloemenprints vormen hiervoor de perfecte kandidaat en ze brengen je dichter bij de natuur. De bloeiende bloesems geven je elke ochtend weer nieuwe energie om de dag mee te beginnen. In combinatie met mooie groentinten ziet je slaapkamer er heerlijk fris uit.

Naast groene overtrekken ontwerpt Zohome ook botanische prints in vrolijke pastelkleuren. Op een zachtroze of zandkleurig dessin komen de sierlijke takjes goed naar voren. Ze voeren je mee naar een ontspannen toevluchtsoord waar je fijn tot rust komt.

Benieuwd welk Zohome dekbedovertrek het beste bij jouw interieur past? Kijk gerust rond in de volledige collectie en laat je inspireren!

Bekijk hier alle Zohome dekbedovertrekken
Vorig artikel
Cinderella Weekend dekbedovertrek - green
Volgend artikel