Binnenkijken: Ontdek het slaapkamer interieur van Shanna

Binnenkijken: Ontdek het slaapkamer interieur van Shanna

Wonen in een uniek pand met karakter: daar tekenden Shanna en haar man Robby een jaar geleden voor. Ze wonen samen met hun drie kinderen in een Zaans Rijksmonument uit 1706 te Krommenie. Shanna, ook bekend als @woneninzaansgroen op Instagram, opende haar deuren voor een exclusief kijkje in haar interieur en deelt met ons haar unieke stijl en visie op wonen.

Shanna’s unieke woonstijl: vintage met een moderne twist

De woonstijl van Shanna valt het beste te omschrijven als vintage met een moderne twist. Ze hecht veel waarde aan hergebruik en duurzaamheid, wat duidelijk terug te zien is in haar interieur. “Vintage voert de boventoon, wel met moderne elementen. Ook vind ik hergebruik belangrijk,” legt ze uit. Een perfect voorbeeld hiervan is de eettafel, gemaakt van resthout, en de gietvloer waar gemalen visnetten in verwerkt zijn.

Laatste woontrends

Wat betreft woontrends voor dit voorjaar, is Shanna dol op groen en planten in huis. Deze trend weet ze moeiteloos door te trekken naar haar slaapkamer, waar planten niet alleen als decoratie dienen maar ook terugkomen in het dekbedovertrek Paloma van Beddinghouse. Door de wanden rustig te houden, komt het prachtige dekbedovertrek volledig tot zijn recht.

“Een goed bed en fijn beddengoed zijn heel belangrijk voor mijn nachtrust.”

Interieur inspiratie

Hoewel ze haar inspiratie haalt uit platforms zoals Pinterest en Instagram, blijft haar eigen stijl herkenbaar in de slaapkamer. “Ik weet precies wat ik wel of niet leuk vind,” zegt ze zelfverzekerd. Haar liefde voor kringloopvondsten en unieke stukken zijn dan ook terug te vinden in haar slaapkamerinrichting. Eén van haar meest gekoesterde bezittingen is een houten bankje dat ze voor slechts 2 euro kocht. “Zo heb ik veel kringloopvondsten die ik niet snel weg zou doen,” zegt ze.

Shanna’s slaapkamer essentials

Het pronkstuk van de slaapkamer is zonder twijfel het prachtige dekbedovertrek Paloma van Beddinghouse, zorgvuldig uitgekozen door Shanna. Het dekbedovertrek, met zijn subtiele bladeren en warme kleuren, vormt het middelpunt van de slaapkamer. Naast het dekbedovertrek speelt ook de knusse Ezra plaid een centrale rol in Shanna’s slaapkamer. “Een plaid binnen handbereik wanneer het wat kouder is, vind ik fijn,” legt ze uit.

Ben je van plan binnenkort je slaapkamer een make-over te geven? Shanna deelt nog enkele waardevolle tips. Door te combineren met beddengoed, plaids en kussens, en deze kleuren te laten terugkomen in een tapijt of op de muur, kun je snel een sfeervolle kamer creëren.

SHOP THE LOOK:

Op het account @woneninzaansgroen geeft Shanna een kijkje in haar Zaanse Rijksmonument.

Laat je inspireren door onze nieuwe voorjaarscollectie en ontdek nieuwe mogelijkheden voor je eigen slaapkamer interieur!

Vorig artikel
Zohome Quattro di Lino dekbedovertrek
Volgend artikel