Zo!Home bedcollectie: voorjaar in de slaapkamer

Zo!Home bedcollectie: voorjaar in de slaapkamer

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de bloemen beginnen te bloeien. De lente is al ruimschoots begonnen, maar kan het jou niet snel genoeg gaan? Haal dan het voorjaar alvast in huis met de nieuwe beddengoedcollectie van Zo!Home. De dekbedovertrekken zijn sterk geïnspireerd op het buitenleven met prachtige prints van bloeiende bloesemtakken, kleurrijke bloemen en kekke plaatjes uit de natuur. Hierdoor hoef je voor dat lentegevoel voortaan niet meer naar buiten!

Nieuwe voorjaarscollectie van Zo!Home

De nieuwe voorjaarscollectie van Zo!Home heeft voor ieder wat wils. Van prachtige natuurprints tot grafische dessins en van uitbundige kleuren tot rustige tinten. De voorjaarscollectie is vooral geïnspireerd op de landelijke stijl. De prints van bloemen, planten en veren in combinatie met natuurlijke kleuren geven je dat vrolijke lentegevoel. Daarbij is het materiaal van de overtrekken ideaal voor de komende warmere maanden. Katoen(-satijn) is een zachte stof die heerlijk soepel om je lichaam valt. Bovendien geeft het een fris en droog gevoel door de ademende en vochtabsorberende eigenschappen.

Bekijk hier de voorjaarscollectie

Effen overtrekken in nieuwe (trend)kleuren

Zo!Home voegt dit voorjaar ook enkele nieuwe kleuren toe aan de reeks effen dekbedovertrekken. Deze basics zijn ware sfeermakers op de slaapkamer waar je vele kanten mee op kunt. Creëer je eigen stijl en combineer het met een basic hoeslaken of sfeerbepalende accessoires. Daarnaast zorgt de zachte katoenen stof met satijnglans voor een echte blikvanger in het slaapvertrek.

Bloemen

Alleen al bij het zien van de stralende fotoprints in de Zo!Home beddengoedcollectie word je vrolijk. Takken vol bloesems, felrode klaprozen en bloeiende paardenbloemen. De kleurrijke bloemen schitteren op het dekbedovertrek en fleuren je slaapkamer meteen op. Of je nu iets zoekt in natuurlijke kleuren voor in een landelijke slaapkamer of juist bloemen met een warme uitstraling voor een romantische stijl. Voor iedere stijl zit er wel een dekbedovertrek met bloemendessin tussen!

Natuur

Naast bloemen zie je ook veel elementen uit de natuur terug op het Zo!Home beddengoed. Van hele verfijnde dessins met grasstengels tot rijke botanische prints en van heldere foto’s tot meer getekende motieven. Met een dekbedovertrek dat sterk geïnspireerd is op de prachtige natuur haal je eenvoudig een stukje groen in huis. Bovendien zorgen de lichte kleuren voor een frisse uitstraling!

Wat is jouw favoriete dekbedovertrek uit de nieuwe Zo!Home beddengoedcollectie?

Vorig artikel
vtwonen Earth Grey
Volgend artikel
At Home Tour du Monde dekbedovertrek