VTWonen beddengoed geeft je slaapkamer een stoere lentelook

VTWonen beddengoed geeft je slaapkamer een stoere lentelook

vtwonen Earth Grey

Laat je inspireren door de nieuwe beddengoed collectie van VTWonen en ga dit voorjaar Back to Basic. Met pure designs in neutrale kleuren blijft het bekende interieurmerk trouw aan zijn nonchalante huisstijl. Helemaal in lijn met de laatste interieurtrends is daarom gekozen voor verstilde pastellen en warme aardetinten. Zo wordt jouw slaapkamer de ultieme ontspanningsplek waar je rust en inspiratie vindt.

Bekijk hier de VTWonen voorjaarscollectie

Casual & Chic

Stoer no-nonsense beddengoed met een verrassende twist. Onder het motto less is more zijn de dekbedovertrekken van VTwonen vaak effen van kleur of bedrukt met een subtiel all-over motief. Fijne streepjes, hartjes, bloemetjes die het overtrek net dat beetje extra geven. Naast vergrijsd groen en oker heeft ook de trendkleur lila inmiddels een plekje veroverd in de voorjaarscollectie. Chic, delicaat en een tikkeltje eigenzinnig, maar altijd perfect in balans met een naturel kleurenpalet. Door sober design te combineren met naturel kleuren brengt VTWonen een gevoel van rust, ruimte en geborgenheid in de slaapkamer.

Geraffineerde details

Misschien schuilt de ware kracht van de VTWonen collectie wel in de speelse afwerking. Dubbele jeanssteken en sierlijke pipings in een opvallende contrastkleur geven de dekbedovertrekken enerzijds een stijlvolle uitstraling. Anderzijds zorgt de speciale stonewash behandeling juist voor een verwassen en stoere vintage look. Tegelijkertijd geeft deze washing het overtrek een heerlijk zachte touch. Extra opvallend zijn daarbij de VTwonen dekbedovertrekken die zijn gemaakt van slub katoen. Doordat gebruik is gemaakt van garen met een onregelmatige dikte, valt deze stof lekker losjes en soepel over je bed. Verder krijgt de stof een mooi gemêleerd uiterlijk dat doet denken aan linnen.

100% natuurlijke materialen

Behalve mooi om te zien, zijn de dekbedovertrekken van VTWonen ook bijzonder comfortabel om onder te slapen. Door het gebruik van hoogwaardige katoen geniet je het hele jaar rond van een goede en gezonde nachtrust. Katoenvezels zijn namelijk van nature zacht en soepel. Daarnaast beschikken ze over uitstekende ademende en absorberende eigenschappen. Katoenen beddengoed is bovendien makkelijk in het onderhoud en slijtvast. Door middel van verschillende weef- en breitechnieken wordt de katoen verwerkt tot de fijnste stoffen, zoals percale katoen of katoen-satijn. Of ga jij liever voor een dekbedovertrek van lekker zachte en warme jersey? In de gevarieerde beddengoed collectie van VTwonen vind je zeker een overtrek dat bij jou past!

Earth dekbedovertrek Lila
VTWonen Earth dekbedovertrek Lila

Wat is jouw favoriete dekbedovertrek uit de voorjaarscollectie van VTWonen

Vorig artikel
VTWonen Natural Stone dekbedovertrek
Volgend artikel