Trendkleur lila: ultiem voorjaar met pastel beddengoed

Trendkleur lila: ultiem voorjaar met pastel beddengoed

VTWonen Natural Stone dekbedovertrek

Het voorjaar is goed van start gegaan en het stralende zonnetje zorgt bij velen automatisch voor een soort nesteldrang; heerlijk rommelen in huis, opruimen en poetsen én natuurlijk hier en daar wat nieuws uitproberen. De pasteltrend is daar bij uitstek geschikt voor! Lila kom je vrijwel overal tegen en is ook prachtig en verfrissend in de slaapkamer. Bekijk ons lila beddengoed en breng het lentegevoel in huis!

Lila trend

Een kleur die we vooral veel zien dit seizoen is lila. De lichtpaarse kleur is een trend in vrijwel iedere mode gerelateerde branche, waaronder ook het beddengoed. De frisse tint is perfect voor in het interieur en zorgt voor een instant geluksgevoel. Lila is op vele manieren te combineren, waarbij lichte tinten voor de hand liggen. Echter kleurt lila ook erg mooi met andere kleuren, waaronder okergeel en taupe. We voorzien jou graag van de nodige inspiratie middels onderstaande foto’s:

Basic en fris

Heb je een basic, lichte slaapkamer? Lila past daar als geen ander bij. De lichte tint creëert rust en harmonie, maar zorgt wel voor een frisse touch. De effen lila dekbedovertrekken van onder andere VTWonen en Marc O’Polo matchen super met wit, beton en hout. Creëer een nordic style met deze trendy pasteltint en maak het helemaal af met een bijpassende plaid!

Nostalgische sfeer

Ben je meer een werelds type dat het mixen en matchen van kleuren niet schuwt? De kleur lila is ook daarvoor bij uitstek geschikt. De pasteltint komt perfect tot zijn recht wanneer het samenkomt met okergeel of bijvoorbeeld warm taupe. Het contrast tussen koele en warme kleuren zorgt voor de nodige sfeer en nostalgie in de slaapkamer.

Vrolijke touch

Nu de lente eenmaal is begonnen mag wat vrolijkheid niet ontbreken in de slaapkamer. De lila-trend vindt niet alleen zijn uiting in effen dekbedovertrekken, ook in mooie prints komt de trendy kleur nadrukkelijk terug. Het merk Oilily staat bekend om de fleurige, aansprekende printjes, maar er zijn nog tal van merken die de pastel trend hebben omarmd. Maak het plaatje compleet door te kiezen voor een bijpassend of juist contrasterend hoeslaken.

Hoe ga jij de trendy kleur lila toepassen in de slaapkamer?

Vorig artikel
Paasversiering
Volgend artikel
vtwonen Earth Grey