Unique Living: fijne plaids voor het voorjaar

Unique Living: fijne plaids voor het voorjaar

Unique Living plaids voor het voorjaar

Van schaatsen op het ijs naar lenteachtige temperaturen richting de 20 graden. Het wordt langzaamaan voorjaar. Maar buiten is het soms natuurlijk nog best fris. Dan biedt een lekkere warme plaid van Unique Living uitkomst. Een woondeken is fijn voor op je bed, bank of  tuinset. Hierdoor kunnen we langer buiten zitten en extra genieten van de eerste zonnestralen.

Onmisbaar in het voorjaar: zachte plaids

Kijk jij ook zo uit naar de eerste mooie lentedagen? Gelukkig is de maand maart net begonnen en de zon laat zich steeds vaker zien. Je staat te popelen om de eerste zonnestralen mee te pikken dus pak je er een zachte plaid van Unique Living bij zodat je heerlijk buiten kunt zitten op je tuinbank of loungeset. Zo houd je jezelf lekker warm want het kan natuurlijk nog steeds frisjes zijn wanneer het lentezonnetje net achter de wolken piept. Gebruik je de Unique Living plaid buiten niet, dan kan hij dienst doen als woondeken op je bank of als decoratie op je bed. Kruip onder een fijne plaid op de bank met een goed boek en een kop koffie erbij, je kat of hond bij je op schoot en je knusse avondje is helemaal compleet.

Bekijk alle plaids >>

 

Mix & match met Unique Living plaids

Een plaid is multifunctioneel; het biedt warmte en genegenheid maar geeft ook nét dat beetje extra aan je interieur. Met een mooie plaid en wat accessoires breng je jouw woon- of slaapkamer direct in een andere sfeer. Zo kun je eenvoudig van stijl of kleur veranderen en kun je nog eens afwisselen. Unique Living volgt de laatste trends op de voet en laat jou zien hoe je met plaids en beddengoed deze trends eenvoudig in huis toepast!

Warm Terra

Deze plaids sluiten perfect aan op de Natural Living trend met veel warme terra kleuren en aardetinten. Roestbruin, zachtroze en zandbeige geven jouw interieur en exterieur een warm, zomers tintje.

Natuurlijk Groen

Plaids in groen en geeltinten passen goed bij de Vivid Jungle trend waar botanische tekeningen en tropische prints de boventoon voeren. Deze donkere, intense kleuren matchen goed bij de rijke dessins van planten en dieren. Zo tover je jouw ruimte makkelijk om tot een tropisch paradijs.

Prachtig pastel

In het voorjaar zie je steeds meer lichte kleuren. Frisgroen, lila, lichtblauw en zachtroze zijn enorm hippe tinten die voor een lieflijke en vrolijke sfeer zorgen. Met plaids in deze zachte pasteltinten geef je jouw woon- of slaapkamer een frisse look.

Over Unique Living

Unique Living biedt een mooie betaalbare collectie aan woontextiel en accessoires. De bedspreien en plaids zijn er in allerlei kleuren en materialen. De plaids zijn heerlijk zacht, trendy en multifunctioneel. Unique Living laat zich inspireren door de laatste interieurtrends, maar heeft daarbij ook een aantal basic tinten. Op deze manier is er altijd een mooie woonaccessoire die bij jouw interieur past.

En welke plaid ga jij op je bank of loungeset leggen? 

Vorig artikel
slaappositie over je relatie
Volgend artikel
Hoofdkussen