Beddengoed voor kinderen van Covers & Co

Beddengoed voor kinderen van Covers & Co

Covers & Co For Rest dekbedovertrek

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben je wellicht nog opzoek naar mooie cadeaus voor in de schoen of onder de boom. Een nieuw dekbedovertrek is altijd een goed idee. En vooral van het leuke, sprekende merk Covers & Co! De najaarscollectie van dit vrolijke merk verrast ook dit maal weer met enkele creatieve dessins. De dekbedovertrekken zijn zowel op de jongens- als meisjeskamer de perfecte toevoeging en ultieme sfeermaker. Kijk snel en bestel jouw cadeau voor de feestdagen!

Covers & Co beddengoed najaarscollectie

Zoals het voor vrijwel iedere collectie geldt dit seizoen, is ook bij Covers & Co veelvoudig gekozen voor warme tinten. Roestbruin, donkerrood, oranje en zandkleur zijn prominente tinten. Ze bieden sfeer, maar de neutrale kleurstellingen zijn ook eenvoudig te combineren binnen de kinderkamer.

De kleinschalige collectie biedt leuke dessins voor zowel jongens als meisjes. Speels, knus en helemaal van nu. De all over prints zijn heel subtiel, waarbij gekozen is voor laagdrempelige thema’s zoals het alfabet, voertuigen en de natuur. Elementen waarbij ieder kind zich nauw betrokken voelt.

Bekijk hier de collectie van Covers & Co >>

Hoge kwaliteit en duurzaam beddengoed van Covers & Co

De kinderdekbedovertrekken van Covers & Co zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig én duurzaam materiaal. Er wordt gekozen voor 100% biologisch percale katoen. Een allereerst zeer fijn materiaal met goede eigenschappen die bijdragen aan het slaapcomfort van jouw kleine koter. Het duurzame aspect wint ook bij Covers & Co steeds meer terrein. Doordat het merk zich aan de strikte regelgeving heeft gehouden rondom de duurzame katoenproductie, mag het merk het GOTS label uitdragen. Dit belangrijke keurmerk staat voor verantwoorde katoenproductie, voor zowel mens als milieu.

Wat ook leuk is, de speelse dessins van Covers & Co zijn niet alleen in 1-persoons afmeting, maar ook in peuterformaat te bestellen. Vanaf jongs af aan kan jij dus jouw stoere zoon of dochter een tof dekbedovertrek van Covers & Co geven!

 

Covers & Co voor de feestdagen

De dekbedovertrekken van het mooie merk zijn erg leuk om te geven tijdens de feestdagen. Ze zijn daarom het ultieme cadeau voor 5 december of voor onder de kerstboom. Verras je (klein)zoon of (klein)dochter met een mooi Covers & Co dekbedovertrek en tover de slaapkamer om tot een knus plaatje uit de natuur of laat ze al dromend het alfabet leren.

Vorig artikel
SNURK Banana Monkey dekbedovertrek
Volgend artikel
VTWonen Flanel dekbedovertrek