Klaar voor de feestdagen? Geef een dekbedovertrek cadeau!

Klaar voor de feestdagen? Geef een dekbedovertrek cadeau!

Geef een dekbedovertrek cadeau

Het is aftellen geblazen: het is al bijna Kerstmis! Verlang jij ook zo naar de feestdagen? Wat blijkt; mensen die vroegtijdig hun kerstboom opzetten zijn veel gelukkiger. Dus aarzel niet, kom alvast in de (kerst)stemming en bereid je voor op de feestdagen. Geef dit keer eens iets anders dan een geurtje of douche geschenkset… Doe een dekbedovertrek cadeau! Warmte, luxe en succes verzekerd. Zo tover jij een glimlach op iemands gezicht!

Meer dan alleen een slaapkamer

Je slaapkamer is meer dan alleen een kamer. Je brengt er ruim 1/3e van je leven in door. Onder een dekbedovertrek slaap je namelijk elke nacht zo’n 6-8 uur. Je eindigt er na een drukke dag met vele gebeurtenissen en start er de dag met frisse energie vol nieuwe avonturen. Er gebeurt meer dan enkel slapen. Het is dé plek waar je jezelf terugtrekt, tot rust komt, ontspant en lief hebt. Maar toch is het de kamer die vaak vergeten wordt. Belangrijk dus om aan de slaapkamer meer aandacht te besteden. Is er daarvoor een mooier moment denkbaar dan met de feestdagen?

Geef dit jaar een dekbedovertrek cadeau

Dit keer even geen geurtje, sokken of douche geschenkset. Doe eens iets anders rondom de feestdagen, geef dit jaar een dekbedovertrek cadeau! Met een dekbedovertrekset geef je de slaapkamer eenvoudig een nieuwe look. Het is behalve mooi ook een nuttig kerstcadeau. Bovendien geniet je van de frisse geur van nieuw beddengoed. De stof om je heen voelt weer heerlijk zacht aan. Het biedt luxe en comfort. Lekker zo’n nieuw dekbedovertrek!

Bekijk alle dekbedovertrekken >>

Geef warmte cadeau

Tijdens de wintermaanden is het samenzijn met de mensen om wie je geeft extra belangrijk. Even stilstaan bij het leven, een moment van rust en genieten van het samenzijn. Met een nieuwe dekbedhoes geef je warmte cadeau tijdens de donkere dagen. Niet alleen qua materiaal, want wat is er fijner dan tijdens de strenge winternachten onder een flanellen dekbedovertrek te kruipen? Maar ook om te tonen aan wie je denkt. Wie heeft er een beetje warmte nodig tijdens de feestdagen? Misschien wel je moeder, je zus, je vriendin die net is verhuisd? Of natuurlijk je partner! Zo geef je een moment samen, want de slaapkamer is ook een plek waar je elkaar bemint en waar ruimte is voor romantiek.

Geef een glimlach cadeau

Het is vaak lastig om het perfecte cadeau te vinden. Met een dekbedovertrek ben je origineel en zit je altijd goed. Je tovert zo een glimlach op iemands gezicht. Bij Smulderstextiel.nl hebben we een ruim en veelzijdig assortiment voor jong en oud. Wij helpen je om uitgerust wakker te worden onder prachtig beddengoed en met een frisse energie een nieuwe dag te beginnen. Je kunt bij ons terecht voor volwassen beddengoed in verschillende stijlen en kinderdekbedovertrekken in vrolijke dessins. En twijfel je over het dessin of de maat? Geen probleem, binnen 30 dagen kun je het dekbedovertrek gratis retourneren en omruilen. Dus wie maak jij blij? Wie geef jij een glimlach cadeau tijdens de feestdagen?

Kinderbeddengoed >> Volwassen beddengoed >>

 

Klaar voor de feestdagen?

Overal zie je twinkelende lichtjes en kerstdecoraties hangen in de winkeletalages. Gaat er bij jou een lichtje in je hart branden als je het eerste kerstliedje op de radio hoort? Of als je de eerste kerstballen tevoorschijn haalt?

Sommigen verklaren je wellicht voor gek, maar wat blijkt: mensen die vroeg de kerstboom optuigen zijn gelukkiger. Onderzoekers in het Journal of Environmental Psychology concluderen dat mensen die er vroeg bij zijn met kerstdecoratie gelukkiger zijn dan mensen die dat niet doen. Daarnaast stellen ze dat kerstdecoratie in en om het huis gebruikt wordt om toegankelijk te zijn naar buren en die mensen als vriendelijk en meewerkend wordt gezien.

Kerstversiering vormt dus een flinke boost voor je humeur, best fijn met de donkere dagen op komst. Dus waar wacht je nog op? Haal de kerstdecoratie maar van zolder, breng jouw huis volledig in kerstsferen en sla snel alle kerstcadeaus in! Zo sta je iedere dag op met een glimlach.

Bekijk nu >>

Naar de kerstpagina >>

Cadeautips: origineel cadeau voor de feestdagen

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Wij hebben de mooiste kerstcadeaus voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je van een kinderdekbedovertrek, strandlaken, hamamdoek of plaid? Genoeg inspiratie!

Vorig artikel
Chateau Meiland
Volgend artikel
Silvana Royale Colortemp 4-seizoenen dekbed