Een wereldkaart voor een lesje topografie - Kinderbeddengoed

Een wereldkaart voor een lesje topografie

Good Morning Worldmap dekbedovertrek - Lesje topografie voor je kind

Is jouw kind altijd nieuwsgierig naar de wereld of vallen de cijfers voor topografie een beetje tegen? In beide gevallen kun je niet om een kinderdekbedovertrek met wereldkaart heen!

Als je kind nog niet geïnteresseerd was in overzeese gebieden en verre oorden, raakt hij dat vanzelf wel door deze leuke dekbedovertrekken met landen, steden, wereldkaarten en atlassen. Een creatievere manier om vlak voor het slapengaan nog even een korte overhoring te houden is er haast niet. Die kleine dreunt straks met twee vingers in de neus alle 54 Afrikaanse landen op en zal nooit meer vergeten wat de hoofdstad van Ecuador is. Wie weet steek je er zelf ook nog wat van op!

Vakantiebestemming aanwijzen

Heb je je vakantie al geboekt? Grote kans dat je vakantieoord iets dichterbij is dan Latijns-Amerika. Toch zal je kind zich misschien afvragen hoe ver het rijden is en of jullie vlak bij de zee zullen zitten. Dit kun je dan precies aanwijzen op het wereldkaart dekbedovertrek, of stippel samen alvast de volgende reis uit!

Je favoriete stad

Ben je helemaal weg van pak ‘m beet New York, Parijs of Lissabon? De liefde voor die stad wil je uiteraard graag overbrengen op de kleine. Toch zal het niet altijd zo uitkomen om je kind daadwerkelijk mee te nemen naar de stad van je dromen. Een dekbedovertrek met in het thema van die stad biedt dan uitkomst. Zo kun je toch een beetje laten zien wat er zo mooi is aan Manhattan of de Eiffeltoren.

Covers & Co Lisboa dekbedovertrek - Lesje topografie voor je kind
Covers & Co Lisboa dekbedovertrek

‘Waar woont de Kerstman?’

Deze vraag heb je waarschijnlijk ook al eens voor je kiezen gehad. Niemand die het precies lijkt te weten. Met een Noordpool dekbedovertrek kun je ze laten zien waar het ongeveer zou moeten zijn. Het zal ze fascineren om te zien wat een afstanden die man elk jaar weer aflegt met zijn slee.

Eén ding is zeker: met een wereldkaart in de kinderkamer zullen ze zien hoe klein Nederland is en beseffen dat er nog veel te ontdekken valt in de wereld. Door hun rijke fantasie te gebruiken kunnen ze daar vervolgens wel een poosje over door blijven dromen!

Bekijk welke leuke kinderdekbedovertrekken Smulderstextiel nog meer in huis heeft.

Vorig artikel
Samen slapen met je kids
Volgend artikel