Slapen als Martien in een chateau!

Slapen als Martien in een chateau!

Chateau Meiland

Luxueus vertoeven op een prachtig landgoed, oh wat goeeeed! Het programma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland met Martien als kopstuk de show steelt, is hét succes van het najaar. Het is vooral veel hysterie, waar je van houdt of niet. Wij dromen in ieder geval al weg bij het zien van de prachtige suites en het Franse leven. We hebben speciaal voor alle Meiland fans een ‘shop the look’ gecreëerd!

De royale kamers zijn stuk voor stuk tot in de puntjes opgeknapt door de markante familie. De unieke, brocante sfeer is behouden gebleven waardoor je slaapt in een kasteel waar je u tegen zegt. Wij hebben net als een groot deel van Nederland genoten van de belevenissen op tv, waarbij ons oog meerdere malen viel op de luxueuze suites. Aan de aankleding zal het zeker niet liggen! De Franse chique-heid straalt er van af. Betreft het beddengoed is Martien erg subtiel gebleven, maar hij combineert wel graag met een luxe stof, mooie bedspreien en matchende sierkussens. Daar houden wij van!

Martien Chateau Meiland

Luxueus wit

In het chateau wordt in alle kamers gebruik gemaakt van effen wit beddengoed. Zowel in de romantische als moderne suite, maar ook in de typisch brocante kamer misstaat het kraakheldere wit zeer zeker niet. Het fijne van mooi wit beddengoed is dat het luxe uitstraalt. Ook frisheid en kwaliteit zijn kenmerken die goed passen bij het witte bedlinnen. Wij hebben enkele pareltjes uit onze collectie opgezocht, zodat je ook jouw eigen chateau kunt opfrissen met een nieuw dekbedovertrek!

 

Chique beddensprei

Het strakke, witte beddengoed vraagt toch enigszins om wat kleur en vooral een chique touch. Ook de flamboyante Martien kan een prachtige stof en chique accessoires niet weerstaan en maakt daardoor in zijn Franse chateau rijkelijk gebruik van royale bedspreien.

Chateau Meiland Suite Germaine
Chateau Meiland Suite Germaine

Een bedsprei heeft als oorspronkelijk doel het beddengoed te beschermen tegen zonlicht, stof en vuil. Echter worden de bedspreien tegenwoordig ook ter decoratie ontworpen. De mooiste prints en beste stoffen worden gebruikt, waardoor een beddensprei niet alleen functioneel maar ook als ware blikvanger in de slaapkamer dient. Wij hebben een erg uitgebreid assortiment met bedspreien, waarvan er ook zeker een flink aantal perfect in Chateau Meiland zouden passen!

Rond de kerst kunnen we op tv weer genieten van Martien en zijn gezin, tover jij voor die tijd jouw slaapkamer om tot chique suite?

Bron: www.kijk.nl/ – www.chateaumarillaux.com/
Vorig artikel
Kayori, duurzaam genieten
Volgend artikel
Geef een dekbedovertrek cadeau