De stijlvolle Walra Forever Cotton dekbedovertrekken

De stijlvolle Walra Forever Cotton dekbedovertrekken

Walra Forever Cotton dekbedovertrek wit

Al meer dan honderdvijftig jaar levert Walra prachtig en kwalitatief hoogstaand beddengoed. Ook deze lente weet het merk ons weer te verrassen met een mooie collectielijn. De zachte materialen en dessins in frisse kleuren geven jouw slaapkamer een trendy upgrade. Ontdek de Walra Forever Cotton dekbedovertrekken!

De prachtige kleuren van Forever Cotton

Stijlvol als altijd zorgen de nieuwe Forever Cotton dekbedovertrekken uit de Walra voorjaarscollectie voor een fijne ambiance. De effen prints ogen zowel elegant als casual, wat resulteert in een prachtig plaatje. Het beddengoed straalt daarbij rust uit en voegt kleur toe aan je interieur. Of je nu gaat voor de blikvanger of liever kiest voor een neutraal dessin: de keuze is aan jou! En wil je de slaapkamer een finishing touch geven? Gebruik dan een paar leuke woonaccessoires in bijpassende kleuren. Zo heeft Walra ook prachtige, kleurrijke plaids. Dankzij de mooie mousseline structuur van de plaids krijgt het geheel een trendy tintje. Bovendien geeft de oxfordrand rondom de kussenslopen het beddengoed een chique uitstraling.

Zacht en ademend percale katoen

Voor een fijne nachtrust is een zacht dekbedovertrek onmisbaar in de slaapkamer. Gelukkig voelen de Walra Forever Cotton overtrekken heerlijk zacht aan op je huid. Het beddengoed is gemaakt van percale katoen en beschikt over een hoge draaddichtheid. Als goed ademend materiaal is percale katoen bovendien ideaal om onder te slapen. Soepel, huidvriendelijk en sterk vochtabsorberend zorgt de stof voor een fijne nachtrust. Hierdoor slaap je ook in de zomer lekker comfortabel. Verder is percale katoen slijtvast en makkelijk in het onderhoud. Dankzij al deze eigenschappen geniet je nog langer van jouw mooie Walra dekbedovertrek.

 

Bekijk hier alle nieuwe Walra overtrekken

 

Welke kleur uit de Walra Forever Cotton voorjaarscollectie vind jij het mooist?

Vorig artikel
Essenza Maere dekbedovertrek
Volgend artikel
Beddinghouse Milou dekbedovertrek