Vier de lente met de Essenza voorjaarscollectie

Vier de lente met de Essenza voorjaarscollectie

Essenza Maere dekbedovertrek

Maak jouw slaapkamer lenteproof met een van de prachtige dekbedovertrekken uit de nieuwe Essenza voorjaarscollectie! Zachte kleuren, verfijnde details en elegante stoffen creëren een heerlijk rustgevende sfeer. Maar ook royale bloemenprints mogen natuurlijk niet ontbreken. Waar je ook naar op zoek bent, met Essenza ziet jouw interieur er elke dag weer fantastisch uit.

Essenza’s Garden of Serenity

Ieder seizoen creëert Essenza een fantasierijke droomwereld als bron van inspiratie. Dit jaar is dat de Garden of Serenity: een toevluchtsoord waarin rust, optimisme en nieuwe ideeën samenkomen. De ideale ingrediënten voor een frisse start! Binnen deze dromerige omgeving vormen twee verschillende story’s een mooie combinatie. Zo brengt de story Festina Lente je slaapkamer in serene sferen, en voegt Floral Romance een vleugje romantiek toe. Beide thema’s bestaan uit elegante, trendy dekbedovertrekken gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Haal het voorjaar in huis met Festina Lente

Bomen krijgen blaadjes, bloemen gaan weer bloeien en zonnestralen voelen heerlijk warm aan op je huid. De Festina Lente collectie haalt de lente in huis! Het Essenza voorjaarsgevoel zie je duidelijk terug in de vrolijke, lichte dessins. Verschillende tinten geel gemengd met zachtroze en marineblauw zorgen voor rust en kalmte. Ook creëren decoratieve bloemen een stijlvolle en rijke ambiance. We haasten ons langzaam.

Floral Romance voor een vleugje romantiek

Voeg een vleugje romantiek toe aan de slaapkamer met de prachtige Floral Romance dekbedovertrekken. In dit thema vind je zachte kleuren, verfijnde details en elegante stoffen. Je ziet bijvoorbeeld prints met veel roze, lichtblauwe en groene kleurtinten. Ook zijn er dekbedovertrekken vol sierlijke bloemen en patronen. De romantische witte dessins geven je interieur bovendien een elegante uitstraling.

De zomer tegemoet met de leukste Essenza strandlakens

Houd jij ook zo van de warme voorjaarszon op je huid? Dankzij de prachtige Essenza strandlakens wordt zonnebaden nog leuker! Deze tropische prints zijn vrolijk, expressief en toonaangevend. De achterzijde beschikt over een effen dessin, zodat je de strandlakens op meerdere manieren kunt gebruiken. Gemaakt van 100% biologisch katoen velours voelen ze bovendien heerlijk zacht aan in je handen.

 

Bekijk hier de volledige Essenza voorjaarscollectie

 

Welk Essenza dekbedovertrek spreekt jou het meeste aan?

Vorig artikel
Bob dekbedovertrek SNURK
Volgend artikel
Walra Forever Cotton dekbedovertrek wit