Internationale Puppydag: de allerliefste puppy’s op je bed

Internationale Puppydag: de allerliefste puppy’s op je bed

Bob dekbedovertrek SNURK

Op 23 maart is het Internationale Puppydag. Hét moment om je trouwe viervoeter eens extra te verwennen met een lange boswandeling, een lekkere hondensnack en natuurlijk een dikke knuffel. Misschien mag je puppy zelfs wel een keertje gezellig bij jou op bed slapen. Speciaal voor alle hondenliefhebbers hebben we een selectie gemaakt van de mooiste dekbedovertrekken met puppy’s. Om bij weg te smelten!

Puppy dekbedovertrekken voor de kinderkamer

Is jouw kind ook zo dol op puppy’s? Ze zijn er in alle soorten en maten, van de grootste Deense dog tot de schattigste golden retriever en de allerkleinste chihuahua. Met hun pluizige vacht, grote puppy-ogen en onhandige capriolen hebben ze allemaal een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Jonge hondjes zijn dan ook fijne speelmaatjes, altijd vrolijk en vol energie. Net als kinderen gaan puppies graag op onderzoek uit en leren ze iedere dag weer wat nieuws. En wat is er nu mooier, na een dag samen spelen en de wereld ontdekken, dan samen in slaap vallen en wegdromen van de avonturen die de volgende dag zal brengen? Dus verras jouw kleine hondenfluisteraar met zijn of haar eigen puppy dekbedovertrek !

Bekijk alle hondjes dekbedovertrekken →

 

Honden dekbedovertrekken voor groot en klein

Kleine puppy’s worden groot. Net als kinderen groeien ook jonge hondjes als kool. Hoe graag je ook zou willen dat je puppy voor altijd even schattig en klein blijft, voor je het weet past hij niet meer bij je op schoot of op het voeteneind van je bed. Maar voor echte hondenfans, groot en klein, maakt dat natuurlijk niets uit. Ook volwassen dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in onze beddengoedcollectie. Of je nu op zoek bent naar een dekbedovertrek met een brave huishond die zich knus oprolt aan je voeten of juist naar een stoere wolf of vos uit de wilde natuur, op deze dekbedovertrekken staat jouw lievelingsdier centraal.

Bekijk alle dieren dekbedovertrekken →

Beroemde puppy’s: Paw Patrol en Woezel & Pip

Zelfs als je geen ruimte of tijd hebt voor een drukke pup in huis, hoeft je kind zijn favoriete huisdier niet te missen. Met een leuk kinderdekbedovertrek of strandlaken van Paw Patrol sla je bovendien twee vliegen in één klap. Je haalt niet alleen een complete roedel puppy’s in huis, maar je kleine hondentrainer kan ook in de huid kruipen van Ryder, de trainer van zijn favoriete tekenfilmhonden. In deze populaire animatieserie van Nickelodeon beleven de heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Everest en Skye de spannendste avonturen om de inwoners van het dorp Adventure Bay te beschermen. Voor de allerkleinsten vind je in ons assortiment ook kinderdekbedovertrekken en strandlakens van Woezel & Pip. Deze twee vrolijke puppy’s hebben hun eigen kinderprogramma op TV waar ze samen met hun vriendjes de Buurpoes, Charlie, Molletje, de Wijze Varen en Tante Perenboom liedjes zingen en verhalen vertellen in de Tovertuin.

Welk dekbedovertrek met puppy’s is jouw favoriet?

Vorig artikel
Beddinghouse Arcadia dekbedovertrek
Volgend artikel
Essenza Maere dekbedovertrek