De Beddinghouse voorjaarscollectie als bron van inspiratie

De Beddinghouse voorjaarscollectie als bron van inspiratie

Beddinghouse Arcadia dekbedovertrek

Is jouw slaapkamer toe aan een leuke make-over? Dan zit je goed met de nieuwe voorjaarscollectie van Beddinghouse! Dit toonaangevende merk laat zich ieder seizoen opnieuw inspireren door actuele trends. In hun collectie zien we dit jaar veel natuur, creativiteit en rustgevende elementen. De botanische dessins halen het buitenleven je slaapkamer binnen terwijl kleurrijke patronen voor vrolijkheid zorgen. Met Beddinghouse creëer je een heerlijke lentesfeer in huis en ziet jouw interieur er altijd trendy uit.

Zes voorjaarsthema’s

Ook dit jaar maakt Beddinghouse gebruik van zes herkenbare thema’s. Elk thema vertelt een ander verhaal en vormt een bron van inspiratie. Dankzij deze story’s ontwerp je een slaapkamer geheel in lijn met jouw eigen stijl en persoonlijkheid. Houd je van stilte en rust of geef je jouw interieur het liefst een creatieve en kleurrijke boost? De keuze is aan jou! Welke story jou ook het meest aanspreekt, alle Beddinghouse dekbedovertrekken zijn vervaardigd uit de beste materialen. De kwalitatief hoogstaande stoffen maken het beddengoed niet alleen zacht en stevig, maar ze bieden je ook ultiem slaapcomfort. Bovendien zet Beddinghouse zich in voor een duurzamere wereld. Daarom is het merk aangesloten bij de organisatie Better Cotton Initiative (BCI).

Morning Dew

Geïnspireerd op de natuur bevat de Morning Dew story veel blauwe en groene kleuren. Hierdoor oogt de slaapkamer al snel fris en levendig. Natuurlijk zie je hier en daar botanische aspecten terugkomen. Combineer dit beddengoed gerust met accessoires van natuurlijke materialen of vul de ruimte met mooie, groene planten.

Blissful

Warm, creatief en vol optimisme: de Blissful story heeft het allemaal. Dankzij de prachtige terra-kleuren krijgt jouw slaapkamer een gezellige sfeer. De vrolijke patronen geven het beddengoed bovendien een leuk tintje retro. Laat je inspireren door deze energieke Blissful-stijl en geniet van een heerlijk creatief interieur.

Recharge

Wat is er fijner dan na een lange werkdag weer heerlijk tot rust te komen op je eigen plekje? Het is tijd voor ontspanning met de prachtige Recharge collectie. Rondom beddengoed uit deze lijn hangt een sfeer van kalmte en comfort. Je ziet bijvoorbeeld veel ton-sur-ton, maar ook grijs- en bruintinten spelen een grote rol. Verder vormen accessoires in lichte kleuren een mooie toevoeging.

Gentle Escape

Ontsnap aan de waan van de dag met de Gentle Escape story. Dekbedovertrekken uit deze lijn bevatten zachte pastelkleuren en paarse accenten. Het resultaat is een dromerige sfeer waarin je vrij bent om even lekker te relaxen. Ook heeft dit beddengoed een romantisch tintje.

Good Moods

De Good Moods collectie staat voor een vrolijk begin van je dag. Dankzij de energieke kleuren en creatieve patronen zit je direct vol positieve vibes. Of je nu kiest voor bloemen, streepjes of ruiten: Good Moods beddengoed tovert altijd een glimlach op je gezicht.

Silence

Dessins gebaseerd op de Silence story geven jouw slaapkamer een frisse, tijdloze en moderne look. Wit heeft een natuurlijke neiging om licht te reflecteren. Hierdoor ziet je overtrek er prachtig uit op elk moment van de dag. Voor een luxe uitstraling combineer je de kleur met neutrale ondertonen en licht hout. Daarnaast komen ook unieke structuren goed naar voren op een stralend witte achtergrond.

 

Bekijk hier de nieuwe Beddinghouse voorjaarscollectie

 

Wat is jouw favoriete story uit de nieuwe Beddinghouse voorjaarscollectie?

Vorig artikel
Essenza Celeste dekbedovertrek
Volgend artikel
Bob dekbedovertrek SNURK