Voorproefje op de lente met de nieuwe voorjaarscollectie!

Voorproefje op de lente met de nieuwe voorjaarscollectie!

Essenza Celeste dekbedovertrek

Het is bijna zover: over een paar dagen is het alweer lente! De nieuwe voorjaarscollectie bij Smulderstextiel.nl ligt voor je klaar om een frisse wind te laten waaien door je slaapkamer. Met de fleurige dekbedovertrekken in lichte trendkleuren en luchtige materialen haal je de zon in huis. We fladderen graag met je mee door de nieuwe collectie van grote merken als Essenza, Beddinghouse en Kayori om alvast wat inspiratie op te doen.

Essenza

Onder de naam ‘Garden of Serenity’ creëert de nieuwe voorjaarscollectie van Essenza een rustgevende maar optimistische droomwereld in de slaapkamer. Twee thema’s brengen de klassieke maar o zo stijlvolle prints van de dekbedovertrekken helemaal tot leven. Geïnspireerd door de Engelse Arts & Crafts-beweging, worden de ontwerpen gekenmerkt door herhalende, vaak symmetrische patronen en vormen uit de planten- en dierenwereld.

In het thema Floral Romance draait alles natuurlijk om de romantiek. Daarbij geven kalme blauw- en grijstinten klassieke allure aan de geraffineerde bloemenprints in Art Nouveau-stijl. Tegelijkertijd zorgen frisse details in groen, roze en lila voor een vrolijke knipoog naar de lente.

Het tweede thema heet Festina Lente oftewel “Haast je langzaam”. Het ingetogen maar warme kleurenpalet in geel en roze nodigt uit om de tijd te nemen. Om in alle rust van het lentefeest te genieten. Door middel van donkergroene en blauwe accenten komen de fijn getekende en geschilderde bloemen nog mooier uit de verf. Samen vormen de twee thema’s een stralend geheel waar je alleen maar blij van kunt worden.

Beddinghouse voorjaarscollectie

Ook de voorjaarscollectie van Beddinghouse loopt over van de lente-inspiratie, volgens de laatste interieurtrends. Dit prominente beddengoedmerk staat bekend om de veelzijdigheid, kwaliteit en duurzaamheid van zijn creaties. Aan de hand van zes thema’s vind je gemakkelijk je weg naar het allermooiste dekbedovertrek om je slaapkamer een frisse lente make-over te geven.

Silence

Met wittinten als uitgangspunt brengt deze story licht, rust en stilte in huis. Om de witte dekbedovertrekken een extra chic en modern tintje te geven is bij het ontwerp gespeeld met geraffineerde details, zoals Oxford-kussenslopen, ingeweven reliëfpatronen en texturen.

Morning Dew

Speciaal voor liefhebbers van de botanische interieurtrend haalt dit thema buiten naar binnen. Elegante natuurprints en grafische motieven in groen en blauw geven je slaapkamer een optimistische en dauwfrisse uitstraling.

Blissful

Vrolijke grafische patronen in warm terracotta, oker en bruin geven de dekbedovertrekken uit deze story een eigenwijze retro-look.

Good Moods

Met hun kleurrijke bloemmotieven, ruiten en strepen zijn deze dekbedovertrekken absolute blikvangers voor iedere moderne slaapkamer.

Recharge

De ontwerpen uit deze story helpen je om te ontspannen en jezelf op te laden in stijl. Subtiele natuurdessins en grafische patronen sieren de dekbedovertrekken in stijlvol ton-sur-ton bruin en grijs.

Gentle Escape

Even ontsnappen aan de drukte van alledag? Met deze dekbedovertrekken creëer je dit voorjaar een rustgevende en dromerige sfeer in de slaapkamer. Zachte pastelkleuren met paarse en donkerbruine kleuraccenten laten je heerlijk wegdromen.

Kayori

Om de lente te vieren heeft ook Kayori een reeks nieuwe dekbedovertrekken toegevoegd aan zijn eigentijdse en duurzame beddengoedcollectie. De sobere prints in rijke kleuren zijn uitgevoerd in allermooiste natuurmaterialen, zoals biologische Egyptische katoen-satijn. Bij het ontwerp van de nieuwe voorjaarscollectie heeft dit kwaliteitsmerk zich vooral laten inspireren door de natuur, exotische motieven en culturen. Dus laat die positieve energie maar stromen! Je kiest eenvoudig het perfecte dekbedovertrek om je slaapkamer helemaal zen te maken aan de hand van zes thema’s.

Giza - Kymani dekbedovertrek

Giza

De dekbedovertrekken uit het thema Giza bieden niet alleen ultiem slaapcomfort, maar geven je bed ook nog eens een chique hoteluitstraling. Subtiele details in velours, kant en sierstiksels geven een elegante twist aan de effen ontwerpen. Of ga juist voor een wereldse Ethnic Chic stijl met een van de kleurrijke prints.

 

Maasai - Kenya dekbedovertrek

Maasai

De dekbedovertrekken uit de story Maasai brengen een ode aan het gelijknamige Afrikaanse nomadenvolk dat wereldberoemd is om zijn roodgeverfde kleding. Organische vormen in warme nuances terracotta, bruin en zand maken van je bed een exotisch toevluchtsoord waar je zeker tot rust komt.

 

Wabi-Sabi - Takara dekbedovertrekWabi-Sabi

‘De schoonheid van de imperfectie’ staat centraal in het thema Wabi-Sabi. Natuurlijke motieven en texturen, zoals een boomstronk, een stuk marmer of een verweerde muur, hebben model gestaan voor deze originele en eigentijdse dekbedovertrekken in frisse en heldere voorjaarskleuren.

 

 

Hanami - Souma dekbedovertrekHanami - Souma dekbedovertrek

Hanami

De story Hanami is niet voor niets vernoemd naar het beroemde Japanse Kersenbloesemfeest. De dekbedovertrekken uit dit thema zijn bedrukt met de allermooiste fantasie- en bloemenprints die doen denken aan de kleurexplosies van de bloeiende sierkersen.

 

Kintsugi - Masha dekbedovertrek

Kintsugi

Het laatste van de zes thema’s heet Kintsugi, naar de oude Japanse kunsttechniek om gebroken keramiek te repareren met goudkleurige lak. Stoere fantasieprints in opvallende contrastkleuren geven deze hoogwaardige dekbedovertrekken eenzelfde gouden randje voor het voorjaar.

Yugen - Sakae dekbedovertrek

Yugen

Ook de dekbedovertrekken van de story Yugen nodigen je uit om dit voorjaar even stil te blijven staan bij al het moois dat de natuur en de seizoenen te bieden hebben. Organische, ronde vormen in heldere minerale kleuren zorgen voor een gevoel van harmonie en evenwicht in de slaapkamer.

 

Ontdek hier al onze dekbedovertrekken

Met welk dekbedovertrek uit de nieuwe voorjaarscollectie haal jij de lente in huis?

Vorig artikel
Synthetisch dekbed Polydaun
Volgend artikel
Beddinghouse Arcadia dekbedovertrek