Synthetische dekbedden: comfortabel slapen voor een zacht prijsje

Synthetische dekbedden: comfortabel slapen voor een zacht prijsje

Synthetisch dekbed Polydaun

Om iedere ochtend fris en uitgerust uit je bed te stappen moet je niet alleen voldoende, maar vooral ook comfortabel slapen. De talloze voordelen van de synthetische dekbedden van Polydaun staan garant voor een prettige en hygiënische slaapomgeving. Ze zijn er in alle soorten en maten, voor het hele gezin. Ideaal om iedere dag vol energie te beginnen!

Voordelen van een synthetisch dekbed

Synthetische vulmaterialen worden gemaakt van kunstmatige grondstoffen op basis van polyester. Ze voelen heerlijk zacht, licht en veerkrachtig als dons en bieden een goede warmte-isolatie. Maar synthetische hoofdkussens en dekbedden danken hun populariteit misschien wel op de eerste plaats aan het feit dat zij van nature antiallergisch zijn. Dit maakt ze natuurlijk bij uitstek geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huisstofmijt. Vooral ook omdat synthetisch beddengoed bijzonder slijtvast is en goed wasbaar op hogere temperaturen. Tenslotte zijn synthetische dekbedden en hoofdkussens in het algemeen voordelig in aanschaf. Dus van de prijs hoef je ook niet wakker te liggen!

Ontdek onze synthetische dekbedden

Perfect slaapcomfort in ieder seizoen

Heb je het ’s nachts snel warm of ben jij juist een echte koukleum? Ieder mens is anders en dat geldt natuurlijk ook voor de temperatuur in de slaapkamer. Om je te helpen om eenvoudig het slaapcomfort te vinden dat perfect past bij jou én bij het seizoen, zijn onze synthetische dekbedden onderverdeeld in vier warmteklassen. Van warmteklasse 1 voor de koudste winternachten tot warmteklasse 4 voor de zomer. De warmteklasse wordt voornamelijk bepaald door de dikte van het dekbed en geeft houvast bij het kiezen van de juiste warmte-isolatie. Speciaal voor het koudere seizoen biedt Polydaun je de keuze uit diverse enkele dekbedden met warmteklasse 2. Ze zijn gevuld met zachte en lichte materialen die zich snel aanpassen aan de lichaamstemperatuur en de warmte goed vasthouden. Daardoor val je makkelijker in slaap en word je ’s nachts niet wakker met koude voeten.

Heb je de smaak te pakken en wil je ook in de zomer genieten van een comfortabele nachtrust onder een synthetisch dekbed? Ga dan voor een 4-seizoenen dekbed van dit Zweedse kwaliteitsmerk! Deze handige dekbedden bestaan uit een luchtig zomerdeel en een comfortabel winterdeel. Of je ze nu apart gebruikt of aan elkaar koppelt door middel van de drukknopen, met een 4-seizoenen dekbed van Polydaun slaap je het hele jaar rond onder een dekbed dat perfect is afgestemd op jouw persoonlijke slaapvoorkeuren.

Synthetische dekbedden van Polydaun

Ook de synthetische dekbedden Elke, Liv en Lotus van Polydaun zijn verkrijgbaar als enkel dekbed en als 4-seizoenen dekbed. Beide versies zijn gevuld met verschillende innovatieve gepatenteerde materialen op basis van holle polyestervezel, zoals 3D-Polarsoft® en Isocraft®. De een nog comfortabeler en luxer dan de ander! De soepele en lichte vullingen hebben een uitstekende isolerende en ademende werking, waardoor deze dekbedden je lekker warm houden in de winter. Doordat transpiratievocht snel wordt opgenomen en afgevoerd, blijft je bed toch de hele nacht fris en droog aanvoelen.

Om te voorkomen dat huisstofmijt zich nestelt in de vulling, zijn deze anti allergie dekbedden afgewerkt met een zachte en soepele tijk van fijn geweven stof, zoals percale katoen of lyocell. Het is natuurlijk belangrijk dat de synthetische vulling de hele nacht netjes op zijn plaats blijft. Daarom zijn de dekbedden van Polydaun afgewerkt met stiksels in blokken of banen.

Polydaun synthetische kinderdekbed

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Polydaun het synthetische kinderdekbed Joepi ontworpen. Net als de dekbedden voor volwassenen is ook dit model voor het ledikantje (100×135 cm) en het peuterbed (120×150 cm) verkrijgbaar als enkel en als 4-seizoenen dekbed. De hoogwaardige vulling van gepatenteerde holle polyester vezels in combinatie met een katoenen tijk zorgt ervoor dat huisstofmijt, bacteriën en schimmel geen kans krijgen. Daardoor is het dekbed niet alleen bijzonder zacht voor de gevoelige kinderhuid, maar ook uitermate geschikt voor kinderen die last hebben van allergieën. Doordat onze synthetische kinderdekbedden bovendien eenvoudig kunnen worden gewassen en gedroogd in de machine, bieden ze je kleintje altijd een comfortabele, hygiënische en schone slaapomgeving.

Welk synthetisch dekbed van Polydaun past het beste bij jou?

Vorig artikel
HIP Collection Abhita dekbedovertrek
Volgend artikel
Essenza Celeste dekbedovertrek