Werelds wonen met HIP Collection dekbedovertrekken

Werelds wonen met HIP Collection dekbedovertrekken

HIP Collection Abhita dekbedovertrek

Houd jij van kleur en vrolijkheid in de slaapkamer? De wereldse woonstijl is terug van nooit weggeweest! Deze leuke interieurtrend staat bekend om de bonte mix aan prints, kleuren en natuurlijke materialen. Bij een wereldse stijl mag je dus volop experimenteren en combineren. En met de HIP Collection dekbedovertrekken ziet het er al snel prachtig uit.

Natuurlijke materialen en structuren

Onmisbaar voor een leuke wereldse uitstraling zijn de vele natuurlijke materialen. De woonstijl is gebaseerd op het vrije buitenleven en dit zie je dan ook overal in terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan rotan manden, houten krukjes of een prachtig handgeweven wandkleed. Juist de verschillende soorten structuren bij elkaar geven je interieur een levendig karakter. Ook frisse groene planten doen het altijd goed. Zo haal je een stukje natuur je huis binnen en zorg je direct voor extra kleur. De HIP dekbedovertrekken spelen hier met hun botanische dessins mooi op in.

Kleurrijke prints en exotische diersoorten

Een prachtig en kleurrijk HIP Collection dekbedovertrek brengt je slaapkamer eenvoudig in exotische sferen. Vrolijke prints vol mandala’s, bloemen en wilde dieren zijn ideaal voor de wereldse woonstijl. Of er nu grote papegaaien rondvliegen of stoere jaguars jouw interieur betreden, met de HIP dessins is jouw bed een echte eyecatcher. Naast deze kleurige details zie je dat ook gebruik gemaakt wordt van verschillende structuren. Veel overtrekken bevatten aan de achterzijde grafische patronen in een mooie bijpassende kleur. Dit geeft het beddengoed nog wat extra flair.

Het ultieme strandgevoel met HIP Collection

Het leuke aan HIP is dat ze de wereldse look niet alleen toepassen op hun dekbedovertrekken. Want de vrolijke prints en heldere kleuren zien er natuurlijk ook prachtig uit op hun mooie strandlakens. Dankzij de exotische invloeden wordt jouw dagje strand of zwembad nóg leuker. Voel het warme zand onder je voeten, de zonnestralen op je huid, en na een frisse duik in het water rust je weer lekker uit met een van de zomerse HIP strandlakens.

 

Bekijk hier het volledige aanbod van HIP Collection

 

Welke exotische print spreekt jou het meeste aan?

Vorig artikel
rijstwater-voor-extreem-zacht-beddengoed
Volgend artikel
Synthetisch dekbed Polydaun