Nieuw: stijlvol beddengoed van vtwonen

Nieuw: stijlvol beddengoed van vtwonen

Sinds kort staat het merk vtwonen online bij Smulderstextiel.nl! Dit populaire merk biedt alles om van je huis een stijlvol thuis te maken, zo ook voor de slaapkamer. Eigentijdse dessins, mooie materialen en basics met een twist: dát is waar vtwonen voor staat. De slaapcollectie bestaat uit dekbedovertrekken en bedspreien. Haal jij ook de vtwonen sfeer in huis?

Trendy dekbedovertrekken van vtwonen

Met het vtwonen beddengoed richt jij eenvoudig je slaapkamer mooi in. De collectie kenmerkt zich door rustgevend en tijdloos beddengoed in effen dessins. De dekbedovertrekken zijn er in basic kleuren als grijs en wit. Maar ook stoere kleuren als blauw en groen zijn vertegenwoordigd. Houd je van een stoer interieur? Kies dan voor het Double Cord dekbedovertrek in legergroen. Heb je het liever rustig en neutraal in je slaapkamer? Misschien is het Natural Stone in de kleur nude wat voor je. Door de trendy kleuren en robuuste afwerking sluiten de vtwonen dekbedovertrekken goed aan bij de Scandinavische woonstijl.

Bekijk nieuwe collectie van vtwonen >>

 

Hoogstaande kwaliteit en uren slaapplezier

Een mooi ingerichte slaapkamer is hartstikke leuk, maar natuurlijk spelen de goede kwaliteit en mooie materialen ook een grote rol. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% (gebreide) katoen. Katoen is een ademend materiaal wat goed vocht opneemt. De hoge kwaliteit en de fijne eigenschappen van deze stof dragen bij aan jouw slaapcomfort. Want wanneer je na een lange dag in alle stilte in bed ligt is het pas écht genieten. Nieuw, knisperend beddengoed, zo zacht dat het haast aanvoelt als een tweede huid. Bovendien heb je door de lange instopstrook nooit meer koude voeten. Kortom, met de nieuwe bed collectie van vtwonen heb jij uren slaapplezier!

Vtwonen bedspreien

Op zoek naar een trendy bedsprei? De Vtwonen Cuddle bedsprei voegt de nodige sfeer toe aan jouw slaapkamer. De zachte bedsprei is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, blauw en lichtgrijs. De sprei is afgewerkt met een stonewashed katoenen rand, wat zorgt voor een stoere touch. Leg de bedsprei aan het voeteneind of drapeer de sprei speels over je bed. Heb je het koud? Vouw ‘m dan helemaal uit. Je kunt er alle kanten mee op. Onderling combineren de dekbedovertrekken en bedspreien ook erg goed. Stel met behulp van deze must haves je eigen ideale mix samen.

Vorig artikel
Volgend artikel
Slechte focus door slaaptekort