Polydaun winterdekbedden voor ultiem slaapcomfort

Polydaun winterdekbedden voor ultiem slaapcomfort

Polydaun winterdekbedPolydaun winterdekbed

Nu de nachten weer langer en kouder worden, is het de hoogste tijd om je winterdekbed uit de kast te halen. Al meer dan 50 jaar biedt Polydaun een ruime keus aan hoogwaardige kwaliteitsdekbedden voor ieder seizoen. Speciaal voor de winter ontwikkelde dit innovatieve beddengoedmerk een reeks heerlijk warme en comfortabele dekbedden met warmteklasse 1 of 2, voor het hele gezin. Maar welk winterdekbed past het best bij jou? We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Polydaun Elke synthetisch dekbed

Polydaun Elke synthetisch dekbed

Met een warmteklasse 2 is het synthetische dekbed Elke van Polydaun bij uitstek geschikt voor de koude winternachten. De synthetische vulling heeft namelijk een hoge isolatiewaarde, dankzij de uitgebalanceerde mix van 50% 3D-Polarsoft® en 50% Daunfill. Door gepatenteerde 3D holle polyestervezels te combineren met soepele microgel valt het dekbed bovendien licht en luchtig als dons om je heen. Een carré gestikt ruitpatroon houdt de vulling netjes op zijn plaats, zodat de warmte steeds goed verdeeld blijft over het hele dekbed.

Het dekbed is afgewerkt met een fijn geweven tijk van percale katoen met gepatenteerde Mitestop®-behandeling. Daardoor krijgt huisstofmijt geen kans om binnen te dringen in het dekbed. Ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie! Daarnaast kun je dit synthetische winterdekbed eenvoudig wassen en drogen in de machine, volgens de voorschriften op het waslabel.

Polydaun Liv synthetisch dekbed

Polydaun Liv synthetisch dekbed

Onder het comfortabele dekbed Liv van Polydaun met warmteklasse 2 kom je voor een zacht prijsje warm de winter door. De ultralichte vulling bestaat uit gepatenteerde gesiliconiseerde holle polyestervezel (Isocraft ®). Dit zachte en veerkrachtige synthetische materiaal heeft een goede ventilerende werking, zodat je bed tegelijkertijd behaaglijk warm én fris aanvoelt. Dit gevoel wordt nog versterkt door de speciale Tripleguard®-behandeling die extra bescherming biedt tegen schimmel, bacteriën en huisstofmijt.

De jacquard geweven katoenen tijk is carré gestikt om te voorkomen dat alle vulling zich tijdens het opschudden ophoopt aan één kant van het dekbed. Net als het Elke dekbed, is ook dit synthetische winterbed makkelijk te wassen en te drogen in de machine.

Polydaun Lotus synthetisch dekbed

Polydaun Lotus synthetisch dekbed

Speciaal voor mensen die vaak onrustig slapen of die ’s nachts snel transpireren heeft Polydaun het synthetische dekbed Lotus ontworpen. Onder dit winterdekbed met warmteklasse 2 geniet je van ultiem slaapcomfort in het koude seizoen, zonder dat je bed klam of vochtig aanvoelt. Dit komt doordat de poreuze maar vormvaste vulling van 80% 3D-Polarsoft Plus® en 20% viscose een uitstekende vocht- en warmteregulerende werking heeft. Dit betekent dat zij transpiratievocht snel afvoert waardoor het dekbed zich perfect aanpast aan de lichaamstemperatuur.

Het absorberende effect wordt bovendien nog verder versterkt door de zijdezachte tijk van gepatenteerde 100% lyocell (Treecell®). Voor een optimale verdeling van de warmte is het dekbed afgewerkt met een zogenaamd body-stiksel. Doordat deze stiksels de contouren van het lichaam volgen, omhult het dekbed de slaper als een cocon.

Ontdek hier alle dekbedden van Polydaun

Polydaun kinderdekbedden voor de winter

Polydaun let natuurlijk ook op de kleintjes deze winter! Om jouw kindje ook tijdens de koudste nachten van het jaar te laten genieten van een goede en gezonde nachtrust heeft het merk twee synthetische kinderdekbedden met warmteklasse 2 ontwikkeld. Zowel het goed ademende model Joepi, als het donszachte model Pimpernel hebben een hoogwaardige vulling van gepatenteerde holle polyester vezels. Een groot voordeel van deze materialen is dat zij het dekbed goed beschermen tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmel. Daarnaast kun je synthetische dekbedden eenvoudig wassen en drogen in de machine, zonder dat hun goede eigenschappen verloren gaan. De kinderdekbedden van Polydaun zijn te bestellen in de maten ledikant (100×135 cm) en peuter (120×150 cm).

Enkel winterdekbed of 4-seizoenen dekbed?

Naast de enkele winterdekbedden vind je in het assortiment van Polydaun ook een ruim aanbod aan 4-seizoenen dekbedden. In verschillende materialen en maten, zowel voor volwassenen, als voor kinderen. Dit type dekbed bestaat uit een lente/herfstdeel met warmteklasse 3 en een zomerdeel met warmteklasse 4. Tijdens de koudste nachten kun je ze eenvoudig aan elkaar vastknopen en kruip je lekker weg onder een extra warm winterdekbed met warmteklasse 1. Handig toch!

Onder welk warme dekbed van Polydaun zou jij het liefst wegkruipen deze winter?

Vorig artikel
Beddengoed van Tesselaer
Volgend artikel
Day Dream Norway flanel dekbedovertrek