Tesselaer: duurzaam beddengoed van Nederlandse bodem

Tesselaer: duurzaam beddengoed van Nederlandse bodem

Beddengoed van Tesselaer

Kruip heerlijk onder de wol met Tesselaer, het duurzame merk van Nederlandse bodem. Al het beddengoed van Tesselaer is gevuld met 100% zuiver scheerwol van het Texelse schaap. Dankzij de drie producten van uitstekende kwaliteit geniet je van heerlijk slaapcomfort.

100% natuurlijke wol

Het gebruik van Texels wol brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Het is een echt natuurproduct en dat maakt het duurzaam. Het beddengoed van Tesselaer kan bovendien volledig gerecycled worden. Hoe mooi is dat? Het schapenwol dat Tesselaer gebruikt is daarnaast ongekend veerkrachtig. Dit komt door de kroezing van de wol. Kroezing is een natuurlijk gegeven. De wolvezel bevat van nature veel krulling en is geheel bedekt met schubben. Door de intense krulling en schubben van de vezel is wol veerkrachtig, warmte-isolerend en volumineus. Deze kroezing zorgt er dus voor dat je bed heerlijk warm blijft tijdens koude nachten en aangenaam koel in de warme zomermaanden.

 

Heerlijk slapen onder het 4-seizoenen dekbed van Tesselaer

Kruip letterlijk onder de wol met het dekbed van Tesselaer. Het dekbed is erg aangenaam om onder te slapen dankzij de warmteregulerende eigenschappen. Het is ook nog eens veerkrachtig en valt soepel om je lichaam heen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de wollen vulling door de tijk heen komt na gebruik want de tijk is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Daarnaast is de tijk zo dichtgeweven dat de wol geen kans krijgt om te ontsnappen! Mensen met huisstofmijtallergie hoeven niet te vrezen want wol is van nature niet aantrekkelijk voor de huisstofmijt en door de speciale weving van de tijk wordt de mijt tegengehouden. Het dekbed heeft een ruitstiksel waardoor de vulling perfect op zijn plaats blijft zitten.Dekbed van wol

Bekijk hier het dekbed van Tesselaer

Kom tot rust op het hoofdkussen van Tesselaer

Naast het 4-seizoenen dekbed is ook het hoofdkussen van Tesselaer enorm veerkrachtig. Stel je eens voor hoe dat voelt. Heerlijk toch die totale ontspanning? En of je nu liever een stevig of zacht hoofdkussen hebt, dat is geen probleem. De vulling van het kussen is namelijk doseerbaar. Als je het kussen bijvoorbeeld te stevig vindt, kan je eenvoudig een beetje vulling uit het kussen halen. Zo kan je het kussen aanpassen naar wat voor jou het lekkerst ligt. Het hoofdkussen ontvang je in een luxe reis- en bewaartas. Waar je ook heen gaat, je kunt je Tesselaer-kussen dus overal mee naartoe nemen!

Hoofdkussen van Tesselaer

Bekijk hier het hoofdkussen van Tesselaer

De woltopper: voor een zachte ondergrond

De woltopper is het laatste onderdeel van de Tesselaer collectie. Deze leg je op je matras en bevestig je simpelweg met een elastiek om de hoeken van je matras. De woltopper zorgt er vervolgens voor dat je bed heerlijk warm is en draagt bij aan een heerlijk slaapcomfort. Het is een echte toevoeging voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort in bed. Door een woltopper te gebruiken verleng je ook nog eens de levensduur van je matras terwijl je profiteert van alle voordelen van wol.

Tesselaer woltopper

Bekijk hier de onderdeken van Tesselaer

 

Onder welk product van Tesselaer zou jij graag willen slapen?

Vorig artikel
Wassen met azijn
Volgend artikel
Polydaun winterdekbedPolydaun winterdekbed