De nieuwe najaarscollectie van Heckett & Lane

De nieuwe najaarscollectie van Heckett & Lane

Heckett & Lane Cassidy dekbedovertrek

Dit najaar verschijnt ook Heckett & Lane met een sprankelend nieuwe collectie. De najaarscollectie van het prominente merk is wederom uniek, opvallend en perfect om jouw slaapkamer een goede boost te geven. Heckett & Lane heeft de collectie verdeeld in verschillende stijlen en heeft daarvoor meerdere invalshoeken gebruikt. Dit betekent niet alleen dat de keuze enorm is, maar ook dat er vele trends, stijlen en kleurpaletten voorbij komen.

Bij Heckett & Lane zijn de dekbedovertrekken altijd ware eyecatchers dankzij de bijzondere prints. Dit keer hebben de overtrekken van katoen-satijn een double face dessin, oftewel een print waarbij de voor- en achterzijde van elkaar verschillen. Een goed voorbeeld is het Heckett & Lane Marly dekbedovertrek waarvan de voorzijde een close-up van een pluizende paardenbloem is en de achterzijde donkerder van kleur is en een print heeft van dwarrelende bloemen.

De dekbedovertrekken van warm en zacht flanel hebben een enkelzijdige print, óók mooi en zeker de moeite waard om toe te passen in jouw slaapkamerinterieur. Of je nu kiest voor een dubbel- of enkelzijdige print, deze Heckett & Lane najaarscollectie laat jouw slaapkamer weer stralen!

Bekijk hier de Heckett & Lane najaarscollectie >>

Invloeden uit de natuur

De natuur is voor Heckett & Lane altijd een grote bron van inspiratie. Royale bloemendessins, close-ups en prachtige detailbeelden. Niets is het merk te gek. Wat betreft de kleuren gaat het alle kanten op. Van romantisch roze en paars voor een frisse en frivole look tot donkere tinten grijs voor meer warmte en diepte in de slaapkamer.

Geometrische prints

Naast de natuurlijke invloeden zijn geometrische prints ook altijd van de partij bij Heckett & Lane. Ze zijn speels, kleurrijk en vrijwel tijdloos voor in de slaapkamer. Het merk speelt graag met kleur en dat kan perfect met geometrische patronen, zoals de alom bekende hexagonprint of een spectaculair vakkenpatroon. Voor de wintermaanden is de keuze met name gevallen op donkere tinten zoals oker, terra, navy en teal.

Urban style

Weidse zichten vanaf een brug of over een grote stad, de Urban Style is ook een enorme inspiratiebron voor de najaarscollectie van Heckett & Lane. De mooie fotoprints zijn voor de katoen-satijnen overtrekken dubbelzijdig verwerkt, waardoor je twee dessins in één hebt. Waan jezelf in een groots penthouse met uitzicht over de wolkenkrabbers in New York of waan je als Française in Parijs. Het zijn mooie dessins om keer op keer heerlijk bij weg te dromen 😉

Welk dessin uit de Heckett & Lane najaarscollectie heeft jouw aandacht getrokken?

Vorig artikel
Beddinghouse Kyoto dekbedovertrek
Volgend artikel