Rivièra Maison beddengoed voor de ultieme feel good sfeer

Rivièra Maison beddengoed voor de ultieme feel good sfeer

Rivièra Maison Fabulous Fall dekbedovertrek

Zin om jouw slaapkamer helemaal cocoonproof te maken voor het koude seizoen? Met de nieuwe collectie dekbedovertrekken van Rivièra Maison haal je warmte, sfeer en stijl in huis. Aan de hand van drie thema’s vind je eenvoudig het overtrek dat perfect past bij jouw interieur. Dus ga jij voor het stoere herfstgevoel, een vleugje drama of romantische luxe?

First Day of Fall

Omarm de herfst met de First Day of Fall collectie van Rivièra Maison! Warme aardetinten, zoals chocoladebruin en karamel, geven je slaapkamer een natuurlijke en behaaglijke uitstraling. Zo geef je met een klassiek Schots ruitpatroon of een knuffelzachte dierenvacht print eenvoudig een stoere, maar ook stijlvolle look aan een landelijk interieur. De liefhebbers van de Japandi-woontrend komen helemaal tot rust met de organische vormen van het dekbedovertrek Broc of het gestileerde bladdessin van het overtrek Fabulous Fall. Stoer, knus en trendy!

Opulence Theater

Slaap je graag in stijl? Dan maak je jouw cocoon paleisje compleet met een dekbedovertrek uit de Opulence Theater collectie van Rivièra Maison. Velvet, jacquard geweven patronen met goudkleurige details en grafische Art Deco motieven brengen allure en glamour naar je slaapkamer. De dekbedovertrekken zijn uitgevoerd in stijlvolle kleurencombinaties met gebroken wit, lila en taupe. Ze versterken de chique vintage uitstraling van pure luxe met een vleugje nostalgie.

Romance d’Amour

Dekbedovertrekken om verliefd op te worden! Die vind je zeker in de Romance d’Amour collectie van Rivièra Maison. Neutrale tinten donkerblauw, grijs en beige spelen de hoofdrol in de klassieke ruitpatronen, breimotieven en Paisley dessins. Met dit geraffineerde en moderne kleurenpalet verander je jouw slaapkamer moeiteloos in een vredige oase van rust waar je heerlijk kunt ontspannen. Of geef jouw romantische cocon een extra modern en luxe randje met het Estate dekbedovertrek van streelzachte en glanzende velvet.

 

Ontdek de beddengoed collectie van Rivièra Maison

Rivièra Maison voor optimaal slaapcomfort in stijl

Rivièra Maison is een internationaal bekend Nederlands interieurmerk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle design. Subtiele prints, sfeervolle kleuren en hoogwaardige materialen zijn dan ook het visitekaartje van deze gevarieerde beddengoedcollectie. Daardoor laten de dekbedovertrekken zich ook eenvoudig combineren met iedere woonstijl, van klassiek tot eigentijds en van rustiek tot romantisch.

Met welk dekbedovertrek van Rivièra Maison laat jij je slaapkamer stralen deze winter? 

Vorig artikel
Volgend artikel
Cinderella Tide dekbedovertrek