Winters warm flanel met Romanette beddengoed

Winters warm flanel met Romanette beddengoed

Het najaar is van start en inmiddels stroomt het nieuwe flanellen beddengoed van Romanette binnen. In de nieuwe collectie vind je onder andere dessins met ruiten en dessins die thuishoren bij de wereldse en landelijke woonstijlen. We laten je graag een kijkje nemen in deze heerlijke flanelcollectie.

Voordat de verschillende dessins voorbij komen, willen we het eerst kort over flanel hebben. Dit materiaal is erg geliefd in de winter vanwege de enorm goede warmteregulerende eigenschappen. Dit komt omdat de stof licht is geborsteld. Hierdoor is als het ware een laagje op het materiaal ontstaan dat heerlijk zacht voelt. Dit laagje zorgt er ook voor dat jouw lichaamswarmte wordt vastgehouden. Je zult dus geen last van de kou hebben deze winter met de flanellen dekbedovertrekken van Romanette!

Romanette pakt uit met de Schotse ruit

Als eerst komen de ruitendessins aan bod. De najaarscollectie van Romanette telt een aantal dessins met zowel een klassiek ruitpatroon als speelse varianten. Het Colpasso dekbedovertrek is natuurlijk een klassieke, de Schotse ruitenprint is altijd een groot succes. Het straalt warme en sfeer uit, perfect voor deze winter. Ook het nieuwe Lumberjack dekbedovertrek van Romanette heeft een klassieke ruitenprint. Dankzij de mix van donkerblauw met donkergroen oogt het erg sfeervol, maar ook stoer en robuust. Wil je liever een iets creatievere variant op de ruitprint? Het Romanette Tolbiac dessin is dan echt iets voor jou!

Creëer een wereldse sfeer in de slaapkamer met Romanette

Geen liefhebber van ruiten? Ook dan is er ongetwijfeld een dessin van Romanette die wel past in jouw slaapkamer. Zo maakt het Jungfrau dekbedovertrek je moderne of wereldse interieur compleet. Het dessin bestaat uit mandala’s in verschillende maten. Combineer erop los want het overtrek is beschikbaar in twee kleuren: silver en blue fog. Het Nevada dekbedovertrek heeft ook een prachtig werelds dessin. Het is een enorm kleurrijk overtrek met een mooi geometrisch dessin.

Natuurlijk genieten met een flanellen dekbedovertrek

Het Venosc dekbedovertrek van Romanette is voor mensen die hun slaapkamer willen omtoveren tot een herfstig bos. Op het dessin zie je bladeren in verschillende bruin- en grijstinten. Het geeft een heerlijk herfstgevoel en is daarom ideaal om een knusse sfeer in de slaapkamer te creëren. Het Farah dekbedovertrek heeft ook een mooi natuurdessin met diverse gele bloemetjes op een off-white achtergrond. Het is een vrolijk dekbedovertrek om te zien en past perfect in een landelijke slaapkamer. Het laatste overtrek wat we je vandaag laten zien is het Muriel dekbedovertrek. Een prachtig tafereel van bloemetjes in diverse kleuren stelen de show op het donkerblauwe overtrek. Het is een echte eyecatcher in de slaapkamer die ook zorgt voor een rustgevend effect.

 

Welk dekbedovertrek uit de collectie van Romanette flanel beddengoed is jouw favoriet?

Vorig artikel
Byrklund Blue Graphic dekbedovertrek
Volgend artikel
Rivièra Maison Fabulous Fall dekbedovertrek