Kardol beddengoed voor een modern klassieke slaapkamer

Kardol beddengoed voor een modern klassieke slaapkamer

Fleurelle dekbedovertrek

De woontrend New Classic combineert tijdloze elegantie met eigentijdse luxe. Zo steken de stijlvolle dekbedovertrekken van het kwaliteitsmerk Kardol jouw klassieke slaapkamer moeiteloos in een modern jasje. De chique designs in sfeervolle trendkleuren zijn uitgevoerd in katoen-satijn en afgewerkt met geraffineerde details. Een rijke mix van klassieke allure en modern comfort!

Klassieke bloemenprints met een moderne twist

Pioenen, magnoliabloemen, theerozen, kersenbloesem… In de beddengoed collectie van Kardol nemen theatrale bloemendessins een prominente plaats in. Om de geschilderde en getekende bloemmotieven uit de klassieke schilderkunst en de Art Nouveau stijl nieuw leven in te blazen zijn de bloemen speels in lagen over elkaar geplaatst en gecombineerd met moderne grafische patronen. Ook het verfijnde kleurenpalet is helemaal van deze tijd. De zachte satijnglans en dromerige aquareleffecten geven deze gebloemde dekbedovertrekken bovendien een chique en romantische uitstraling.

Modern-klassieke geometrische motieven

Voor de liefhebbers van strakke lijnen en eenvoudige vormen biedt Kardol ook een ruime keuze aan grafische prints. Met de opkomst van de Art Deco trend zijn deze traditionele symmetrische motieven perfecte eyecatchers voor de moderne slaapkamer. Boogjes, stippen en strepen in sobere, neutrale kleuren geven diepte en ritme aan je interieur en creëren tegelijkertijd een gevoel van rust en evenwicht. Door het ingetogen design vormen de geometrische dekbedovertrekken van Kardol een prachtige basis voor verschillende slaapkamerstijlen, van tijdloos Scandinavisch tot stijlvol Hotel Chic of stoer industrieel.

 

Ontdek de beddengoed collectie van Kardol

Katoen-satijn: comfortabel, chic en luxueus

Kardol staat voor elegantie, kwaliteit en luxe. Daarom zijn alle dekbedovertrekken van dit chique merk gemaakt van de zachtste katoen-satijn. De speciale satijnbinding van de katoenenvezels geeft deze stof niet alleen zijn subtiele glans, maar ook een zijdezachte en soepele touch. Net zoals reguliere katoen zorgt katoen-satijn er bovendien voor dat je bed comfortabel, fris en droog aanvoelt. Dit goed ademende natuurmateriaal zorgt er namelijk voor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je lichaamstemperatuur de hele nacht constant blijft. Zomer en winter! Door de hogere draaddichtheid is katoen-satijn ook nog eens extra stevig, zodat je nieuwe dekbedovertrek er zelfs na talloze wasbeurten nog uitziet als nieuw.

Met welk dekbedovertrek van Kardol geef jij jouw klassieke slaapkamer een moderne make-over?

Vorig artikel
Zo!Home Paisley di Lino dekbedovertrek mint green
Volgend artikel
iSeng Leaves dekbedovertrek groen