Staycation: het ultieme vakantiegevoel vanuit je eigen bed!

Staycation: het ultieme vakantiegevoel vanuit je eigen bed!

Ariadne at Home Earthy dekbedovertrek

Wie heeft gezegd dat je de deur uit moet voor het ultieme vakantiegevoel? Zelfs nu we weer de grens over kunnen voor een welverdiende zonvakantie, wint de Staycation trend nog altijd aan populariteit. Genieten van quality time, gewoon onder je eigen dak. Daarom geven we je graag wat tips om je slaapkamer om te toveren tot jouw favoriete vakantiebestemming.

Ticket to the Tropics

Heb je altijd al gedroomd van een avontuurlijke vakantie in de tropen? Met een paar opvallende kamerplanten met grote groene bladeren en felgekleurde exotische bloemen verander je jouw slaapkamer eenvoudig in een tropisch paradijsje. En zelfs als je geen groene vingers hebt, creëer je met een dekbedovertrek met botanische print eenvoudig een hippe Vivid Jungle look. Want in deze milieubewuste trend draait alles om de natuur. Dus laat je voor de meubels en de accessoires inspireren door natuurlijke materialen als hout, rotan en bamboe. Tip: maak je thuisvakantie compleet met een zomerse klamboe. Die houdt niet alleen de muggen buiten, maar geeft jouw bed ook nog eens een extra romantisch tintje!

Ontdek hier onze Vivid Jungle dekbedovertrekken

 

Beach look

Strandliefhebbers en zonaanbidders opgelet! Je hoeft echt geen uren in de file te staan om te kunnen genieten van dat ongedwongen beach gevoel. Door wat zomerse accenten toe te voegen haal je namelijk eenvoudig een fijne summer vibe  naar je slaapkamer. Het geheim van een geslaagde thuisvakantie compleet met strandgevoel? Lichte kleuren en natuurlijke verweerde materialen die doen denken aan zon, zee, zand en blauwe zomerluchten. Dus ga een dagje strandjutten en maak een mooie mobiel of windchime van schelpen en drijfhout. Verder vind je in ons assortiment een ruime keus aan luchtige katoenen of linnen dekbedovertrekken in strandstijl, afgewerkt met zonnige plaatjes van duinpannen, strandhuisjes en vuurtorens. Alles wat je nodig hebt om heerlijk weg te dromen over lange luie zomerdagen.

Marjolein Bastin Sea Treasures dekbedovertrek
Marjolein Bastin Sea Treasures dekbedovertrek

Ibiza stijl

Is Ibiza jouw ideale vakantiebestemming? Met zijn natuurlijke materialen, stapels plaids en kussens, schelpen en veertjes laat de dromerige Ibiza stijl een zomerse eilandbries door je slaapkamer waaien. De perfecte balans tussen licht en luchtig wit en verrassende kleuraccenten en romantische details geven onze Ibiza dekbedovertrekken dan ook die onmiskenbare hippie look. Of je nu kiest voor een stijlvol effen overtrek of voor een speelse verenprint in zacht pastel, deze zonovergoten bohemian trend geeft jouw Staycation zeker die relaxte summer feeling. En wat dacht je van een macramé hangstoel met speelse flosjes om je strandhuis compleet te maken?

Exotische tiki-bar

Pina colada’s uit een kokosnoot tussen de palmbomen en de papegaaien, bamboe krukken aan de bar en visnetten aan de muur. Met zijn exotische interieur en even kleurrijke drankjes staat de Hawaïaanse tiki-bar symbool voor het ultieme vakantiegevoel. Daarnaast zorgt deze zonovergoten zomerlook voor een explosie van kleur en vrolijkheid in huis. Daarom zijn onze dekbedovertrekken versierd met een sprankelende cocktail van palmbomen, flamingo’s, citrusvruchten en paradijsbloemen in heldergeel, oranje, turquoise en roze. Op die manier wordt jouw Staycation gegarandeerd een onvergetelijke wereldreis.

Welk dekbedovertrek maakt jouw thuisvakantie compleet?

Vorig artikel
te vroeg wakker
Volgend artikel