Weg dromen met Day Dream beddengoed

Weg dromen met Day Dream beddengoed

Een dekbedovertrek is het opvallendste item in de slaapkamer. Dat weet ook het merk Day Dream als geen ander. Daarom produceren ze een beddengoed collectie met liefde voor kwaliteit en schoonheid met de mooiste stoffen en modernste dessins. Het Nederlandse merk heeft een breed assortiment dekbedovertrekken van 100% katoen. Deze stof is van nature sterk en slijtvast dus erg duurzaam. Of je nu een stoer dekbedovertrek voor kinderen zoekt of een romantisch dekbedovertrek voor je eigen bed, in de Day Dream collectie vind je het allemaal! 

Dekbedovertrekken voor kinderen

Day Dream heeft een mooie selectie kinderdekbedovertrekken in 1-persoons formaat. En zelfs een paar in een peuter formaat voor de allerkleinsten. Is jouw kleine helemaal weg van piraten of hoort hij een brandweer al van ver aankomen? Laat dan dromen uitkomen met een prachtig dekbedovertrek met een afbeelding van een vintage brandweerwagen of een echt piratenpak. Maar ook voor de kleine dierenvriend zijn er overtrekken met onder meer vogels, een hond en een kat.

Klassiek en tijdloos

Een stippenpatroon is tijdloos en vind je overal terug. Zo ook op het beddengoed van Day Dream. Het klassieke dessin heeft een trendy kleur en wordt regelrecht een vrolijke eyecatcher in jouw slaapkamer. Wanneer de stippen gebaseerd zijn op één van de hippe dierenprints geeft dat een uniek en speels effect. Verbindt je de stippen met lijntjes dan lijkt het net een sterrenhemel. Wie wilt daar nu niet onder slapen?

Ook het klassieke ruitpatroon vind je terug op de dekbedovertrekken. Afhankelijk van de kleur en de combinatie met accessoires past het dessin goed bij elke interieurstijl. 

Katoenen beddengoed

Een deel van de Day Dream collectie, waaronder de kinderdekbedovertrekken, zijn gemaakt van 100% katoen. Over het algemeen zweten kinderen meer, maar door de goed ademende en vochtabsorberende eigenschappen is deze stof ideaal als beddengoed voor kinderen en voor de warme zomermaanden. Wil je meer weten over dit materiaal? Lees hier alles over katoen

Een andere stof die Day Dream gebruikt, is katoen-renforcé. Dit betekent letterlijk ‘verstevigd katoen’. Het katoen wordt op een speciale manier geweven waardoor de stof steviger en sterker is dan normale katoen. Door deze speciale weeftechniek voelt het ook nog eens koel en glad aan wat bijdraagt aan optimaal slaapcomfort. Een fijne stof voor de warme zomernachten. 

Vorig artikel
Ariadne at Home Earthy dekbedovertrek
Volgend artikel
Anti-nekklachten hoofdkussen