Feestdagen 2022: het verlanglijstje van Iris

Feestdagen 2022: het verlanglijstje van Iris

Verlanglijst van Iris

De feestdagen naderen en dat betekent vaak cadeaustress. Het is toch iedere keer een flinke kluif om de juiste cadeaus te kiezen voor je partner, kinderen, vrienden of familie. Wij willen je graag een handje helpen en jou de nodige inspiratie bieden. In een korte blogserie geven wij vier collega’s het woord en mogen zij hun verlanglijstje opstellen. Schrijf je mee?

Vandaag laten we het verlanglijstje zien van collega Iris (24 jaar). Ze is grafisch ontwerper binnen het team Verkoop. Iris is verantwoordelijk voor alle designs op de website en verdere uitingen zoals de reclamespots, nieuwsbrieven en advertenties. ‘Tijdens mijn werk probeer ik met zorg de beste beelden te creëren om de juiste sfeer over te brengen. Dit pas ik ook toe bij het kiezen van beddengoed. Het hoort uitnodigend en van goede kwaliteit te zijn. Zet je dus schrap voor een aantal items waarmee je gaat scoren deze feestdagen!’

Cadeautip 1: SNURK James dekbedovertrek

‘Wanneer ik de dekbedovertrekken van SNURK bekijk krijg ik een lach op mijn gezicht! Het merk heeft de leukste en grappigste printjes. Mijn favorieten uit de collectie van SNURK zijn de effen dessins met in de hoek een dier of voorwerp, zoals het Ollie en het Fresh Laundry dekbedovertrek. Deze overtrekken zijn heel subtiel met een knipoog. Ik heb op mijn verlanglijst alleen een totaal ander dessin gezet, namelijk het James dekbedovertrek. Ik ben een dierenliefhebber en ik kon dit schattige dessin met bruine teckels niet weerstaan! Deze overall print met witte ondergrond oogt rustig, maar toch speels. Het past naar mijn idee erg goed in mijn slaapkamer, zeker wanneer ik het kan combineren met warme kleuren zoals donkerbruin en terra.’

Cadeautip 2: Marc O’Polo Nordic Knit plaid toffee brown

‘Ik houd van mix & match, dus naast de keuze voor het SNURK James dekbedovertrek vond ik deze donkerbruine plaid er perfect bij passen. Ik ben dol op dekentjes en daarom word ik ook altijd enthousiast in het najaar zodra de plaidjes weer tevoorschijn komen. Deze toffee brown plaid van Marc O’Polo kon niet ontbreken op mijn verlanglijst. Ik vind de kleur heel mooi en de grove breistructuur zorgt voor een casual look die goed aansluit bij het speelse dessin van het dekbedovertrek. Tevens kan ik de mooie plaid ook goed in mijn woonkamer gebruiken, daar komt het ook zeker goed van pas deze winter!’

Cadeautip 3: Essenza Minte dekbedovertrek Purple Breeze

‘De kleur Purple Breeze uit de collectie van Essenza spreekt mij enorm aan. Het merk heeft meerdere dessins in deze frisse tint gemaakt. Het is een rustgevende kleur die makkelijk gecombineerd kan worden met andere woonaccessoires. Zoals een mooie bloemenplaid of een contrastkleurtje. Met name het Minte dekbedovertrek kon niet ontbreken op mijn verlanglijstje, want het is gemaakt van katoen-satijn en dat vind ik heel fijn. Leuk om te weten: het Minte overtrek heeft een enorm hoge draaddichtheid van 300 TC. Het is misschien niet algemeen bekend, maar deze hoge draaddichtheid zorgt voor een ontzettend zachte stof. Het lijkt mij heel fijn om onder dit materiaal te slapen in een heerlijk fris schoon bed. Dat draagt voor mij gegarandeerd bij aan een goede nachtrust!’

Welke items staan sowieso op jouw verlanglijstje dit jaar?

Vorig artikel
Cinderella Tide dekbedovertrek
Volgend artikel
Beddinghouse Fardau flanel dekbedovertrek