Bloemenprints voor een frisse lente-update

Bloemenprints voor een frisse lente-update

Essenza Annabel dekbedovertrek

Het is lente en de wereld lijkt meteen een beetje vrolijker, frisser, zachter. Narcissen en tulpen schieten als paddenstoelen uit de grond, fruitbomen staan in bloei en baby eendjes wagen zich aan hun eerste zwemles. De oh’s en de ah’s zijn dan ook niet van de lucht. Maar waarom zou je alleen buiten genieten van al die bloemenpracht? In ons assortiment vind je dekbedovertrekken met mooie bloemenprints voor iedere woonstijl. Dus laat je inspireren en haal snel het voorjaar in huis!

Bloemmotieven voor een landelijke slaapkamer

Met een gebloemd dekbedovertrek laat je eenvoudig een frisse lentewind waaien door een landelijke slaapkamer. In deze knusse en sfeervolle woonstijl is de hoofdrol weggelegd voor de lichte en natuurlijke kleuren en materialen, als hout, wol en linnen. Een ideaal canvas voor wilde veldbloemen in zachte naturel tinten, zoals de paardenbloembollen van het dekbedovertrek Taraz van Zo!Home. Dus of je nu hetzelfde natuurlijke kleurenpalet aanhoudt of juist kiest voor een verrassend kleuraccent, met een landelijk bloemdessin ademt jouw slaapkamer vanzelf een luchtige voorjaarssfeer.

Romantische bloemenprints

Bloemen staan natuurlijk ook voor romantiek. Niets zo romantisch als dromerige aquareldessins in zachte pasteltinten, vooral in combinatie met kant, voile of fijne broderie. Of ben je meer op zoek naar een elegante en vrouwelijke look met flair? Met het weelderige bloemendessin in extravagante kleurencombinaties van het dekbedovertrek Famke van Essenza verander je jouw slaapkamer moeiteloos in een chic en vrouwelijk boudoir. Voor een liefdevol voorjaar in stijl!

Scandinavische bloemen

Zelfs een licht en luchtig Scandinavisch interieur kan in het voorjaar wel een vleugje fantasie gebruiken. Subtiel gestileerde bloemmotieven in zachte (pastel)tinten halen de natuur en de lente naar je slaapkamer. Zo is het grijsgroene VTWonen Covered with Flowers dekbedovertrek versierd met kleine zwarte bloemetjes en een stijlvolle lila piping rondom de kussenslopen. Met een paar bloeiende lentetakken in een eenvoudige hoge vaas maak je de lentesfeer helemaal compleet!

VT Wonen Covered with Flowers dekbedovertrek
VT Wonen Covered with Flowers dekbedovertrek

Wereldse bloemmotieven

De lente is natuurlijk ook het ideale moment om alvast een beetje weg te dromen over verre reizen naar exotische oorden. Liefhebbers van de wereldse woonstijl vinden dan ook zeker hun geluk tussen de gebloemde dekbedovertrekken van ons assortiment. Neem bij voorbeeld het Damai Florian Sonic dekbedovertrek. Met zijn tropische bloemen in fuchsia, turquoise en okergeel op een donkerblauwe ondergrond is dit dessin een prachtige eyecather voor jouw eclectische slaapkamer.

Vorig artikel
Walra voorjaarscollectie frisse dessins met een zomerse uitstraling
Volgend artikel
Story Tranquil Beddinghouse