De voorjaarscollectie van Beddinghouse: 6 frisse stijlen

De voorjaarscollectie van Beddinghouse: 6 frisse stijlen

Story Tranquil Beddinghouse

De lente is officieel van start gegaan en dat betekent automatisch ook een nieuwe voorjaarscollectie van Beddinghouse. Het is tijd om jouw slaapkamer weer te voorzien van frisse kleuren, luchtig beddengoed en natuurlijk de daarbij behorende trends. Haal een frisse wind door de slaapkamer met een dekbedovertrek uit één van de zes interieurstijlen die het merk dit seizoen heeft gecreëerd.

Beddinghouse voorjaarscollectie 2021

Zoals het ieder seizoen betreft komt het prominente merk met een nieuwe collectie die bestaat uit verschillende stories, oftewel thema’s, waarin de laatste trends duidelijk naar voren komen. Ook voor het voorjaar zijn er weer een zestal stories gecreëerd waarin kleur, materiaal, prints en natuurlijk verschillende stijlen centraal staan. Bekijk snel welke stijl het beste bij jou aansluit en haal het voorjaar in huis! Maak het plaatje compleet door jouw nieuwe dekbedovertrek te combineren met een bijpassend hoeslaken en plaid, en maak jouw slaapkamer direct lente proof.

Bekijk Beddinghouse voorjaarscollectie

Beddinghouse en duurzaamheid

Vorig seizoen besteedde Beddinghouse er al veel aandacht aan, maar dit voorjaar is er wederom een grote stap richting een duurzame productie gezet middels de zogenaamde ‘Care’ lijn. Deze duurzame collectie bestaat uit dekbedovertrekken met zowel het BCI (Better Cotton Initiative) als het GOTS keurmerk. Binnen de ‘Care’ lijn worden verschillende verantwoorde technieken en materialen geïntroduceerd om wederom een stapje dichterbij een duurzame en verantwoorde productie te komen.

Festive

De naam zegt eigenlijk al voldoende; maak er dit voorjaar een feestje van! De vrolijke prints en kleuren spreken voor zich. Het is een prachtige mix aan fleurige dessins vol bloemen, maar ook strepen en tropische details. Warme oranje, gele en rode tinten staan redelijk centraal, maar ook het roze en groen als accentkleur mogen niet ontbreken.

Enchanted

In de story Enchanted wordt je meegenomen in een wondere wereld, waarin sprookjesachtige prints, warme nostalgische kleurenpaletten en een zeer hoge kwaliteit aan stoffen leidend zijn. Zowel de botanische als chique invloeden komen sterk terug in de Enchanted story. Dit rijke, mysterieuze thema zorgt voor een geheel vernieuwende sfeer in de slaapkamer. Perfect om het voorjaar in te luiden!

Optimistic

Met de story Optimistic creëer je een echte feel good sfeer in de slaapkamer. Het warme kleurenpalet bestaat uit vele tinten geel, rood en oranje. Ook pastel zorgt hier en daar voor een fris accent. Zoals de naam Optimistic al zegt zorg je met deze prachtige dekbedovertrek voor een positieve, warme en gezellige sfeer in de slaapkamer. Of je nu gaat voor een trendy animalprint of klassiek ruitpatroon, aan jou de keuze!

Tranquil

Binnen de story Tranquil heeft de kleur blauw een belangrijke rol. Het is een rustgevende tint en uitermate geschikt voor in de slaapkamer. Echter is er ook gekozen voor een accentkleur, koraalrood, een kleur die voor de nodige pit zorgt. Het is een tijdloze story, een prachtige collectie met uiteenlopende prints. Van trendy bloemen- en dierenprints tot een klassieke ruit of streep.

Grounded

Ben je dit voorjaar meer op zoek naar een rustige ‘down to earth’ stijl? De story Grounded is dan zeker iets voor jou. De stijl waarin natureltinten en subtiele prints een grote rol spelen zijn ook dit seizoen weer sterk vertegenwoordigd. Ga voor een stoere, basic of juist boho stijl in de slaapkamer met deze Grounded story van Beddinghouse.

Refreshing

De laatste story Refreshing heeft de inspiratie gehaald uit de nog steeds zeer populaire botanical trend. De dekbedovertrekken verschillen sterk in prints, maar door de overwegend groene kleur vormt het toch een prachtig plaatje. Stap eens uit je comfortzone en kies voor veel kleur en wilde prints. Haal het voorjaar in huis en sta op met een glimlach!

Welke story van Beddinghouse spreekt jou het meeste aan?

Vorig artikel
Essenza Annabel dekbedovertrek
Volgend artikel
Beter slapen met basis bedlinnen van Cinderella - hoeslaken molton en kussensloop