Plaids van Unique Living: dé sfeermaker voor jouw interieur!

Plaids van Unique Living: dé sfeermaker voor jouw interieur!

Unique Living plaids

Kan jouw slaapkamer of woonkamer wel wat warmte en sfeer gebruiken? Met de nieuwste plaids van Unique Living kun je alle kanten op! De plaids zijn multifunctioneel; ze bieden zowel warmte als gezelligheid en zijn op verschillende manieren te decoreren. Door de trendy kleuren en mooie materialen is er altijd wel een mooie woondeken die bij jouw stijl past.

Unique Living plaids; stijlvol & multifunctioneel

Met de plaids van Unique Living voeg je op een eenvoudige manier warmte toe aan je slaap- of woonkamer. Buiten het feit dat ze fijn zijn voor op je bank of bed, geven ze ook meteen een stijlvolle twist aan je interieur. De Unique Living plaid staat voor comfort, trendy én goed geprijsd. Het aanbod aan plaids is zeer divers te noemen. Van fake fur varianten tot een heleboel effen gekleurde plaids met een achterzijde van coral fleece, een extra dikke en zachte stof. De Unique Living plaids zijn verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren, veelal aansluitend bij de laatste trends op het gebied van mode en interieur. Ben je op zoek naar een hippe kleur voor in huis of een knus dessin voor op bed? Je vindt ze hier!

Naar Unique Living collectie >>

 

Warme plaids voor het frisse jaargetijde

Het najaar komt dichterbij en dat betekent dat het buiten steeds frisser gaat worden. Zeker ’s avonds, wanneer je buiten in de tuin nog wil genieten van de nazomer, maar ook binnen als je ’s avonds languit op de bank ligt. Een plaid van Unique Living biedt dan de oplossing. Bijvoorbeeld als je een serie aan het kijken bent of goed boek aan het lezen bent, kun je heerlijk onder zo’n kleedje kruipen. Een plaid sla je gemakkelijk even om je heen, drapeer je op je bank of bed of berg je eenvoudig weer terug op in het dressoir.

 

Bekijk alle plaids >>

Woondeken in trendy kleuren

De herfst en winter hebben eigenlijk alles behalve een kleurrijk imago. Niet zo gek, want de dagen worden kort, grauw en donker. Des te meer reden om kleur in huis te halen en het binnen gezellig te maken. Deze winter staat in het tegen van de warme, sfeervolle tinten. Het belooft een kleurrijk seizoen te worden waarin alle kleuren een warm karakter hebben. Kleuren als donkergroen, okergeel, roestbruin en steenrood voeren de boventoon. Dit zie je ook duidelijk terug in de najaarscollectie van Unique Living. De plaids bevatten sfeervolle tinten en hebben een luxe uitstraling. Perfect voor de herfst en winter.

Met welke plaid geef jij jouw slaap- of woonkamer een fijne oppepper?

Vorig artikel
Deze dingen over muggen wist jij nog niet
Volgend artikel
Comfortabel slapen tijdens de zwangerschap