Een ontbijtje op bed voor papa

Een ontbijtje op bed voor papa

Ontbijtje op bed voor papa

Vaderdag! Het ideale moment om je papa te bedanken voor al die keren dat hij de monsters onder je bed verjaagde, vliegtuigje met je speelde, je leerde fietsen, vervolgens al je kapotte banden plakte en al die andere lieve dingen. Hij verdient het om verwend te worden met Vaderdag, te beginnen met een ontbijtje op bed.

Ontbijt op bed maken

Elke papa is uniek en ze vinden vaak ook andere dingen lekker. Wat elke papa echter wel kan waarderen is een croissantje, een beschuitje met kaas en een boterham met een eitje. Een vers geperste jus erbij, een kop koffie en klaar! Leg dit allemaal op een dienblad en serveer het met een dikke kus. Zeker weten dat jouw papa dan met een grote glimlach wakker wordt.

Hulp van mama

Je kunt daarvoor trouwens prima de hulp inschakelen van mama of je grote broer/zus. Zet ook je wekker iets vroeger, zo weet je zeker dat papa niet stiekem al uit bed is geslipt. En heeft papa in bed gemorst? Met deze wastips krijg je alle vlekken er weer gemakkelijk uit.

Zelfgemaakt cadeautje

Wil je ook nog een cadeautje geven? Waarom maak je dan niet iets zelf? Knutsel bijvoorbeeld samen met je klas of thuis iets in elkaar en maak een mooie tekening. Wat je ook maakt, papa vind het vast en zeker prachtig. En het mooiste cadeau is en blijft een lieve knuffel van jou.

Wat geef jij papa cadeau?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
tips helpen bedplassen
Volgend artikel