Covers & Co; hip en duurzaam beddengoed met een knipoog

Covers & Co; hip en duurzaam beddengoed met een knipoog

Covers & Co; hip en duurzaam beddengoed met een knipoog

Creëer een vrolijke en ongedwongen sfeer in huis! De sprankelende collectie dekbedovertrekken van Covers & Co zijn altijd nét even anders en vormen een echte blikvanger in jouw slaapkamer. Bovendien is het beddengoedmerk niet alleen goed voor je humeur maar ook voor de aarde, want de creatieve ontwerpen zijn vervaardigd uit duurzame en gerecyclede materialen. Dat is nog eens (h)eerlijk slapen en opstaan met een glimlach op je gezicht!

Grappige dessins van Covers & Co

Ben je op zoek naar uniek beddengoed? Dan zit je bij Covers & Co goed! De dekbedovertrekken van dit creatieve merk zijn hip, trendy en met een leuke knipoog. Denk aan grappige woordspelingen, originele tekeningen of populaire icoontjes. Het merk staat voor hippe ontwerpen in frisse kleurtonen. Het zijn ware eyecatchers voor op je bed. Bovendien is het beddengoed voor alle leeftijden. Van kids en tieners tot (jong)volwassenen; de dekbedovertrekken maken iedereen aan het lachen.

Dromen van een duurzamere wereld

We willen allemaal ‘groen’ bezig zijn en iets goed doen voor de wereld, al is dat soms lastig. Maar met Covers & Co draag jij je steentje bij, gewoon lekker lui vanuit je eigen bed! Het zijdezachte beddengoed is namelijk gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede materialen én onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt. De aansprekende dekbedovertrekken zijn daarom GOTS- gecertificeerd en voorzien van het GOTS-label. Dát is nog eens verantwoord uitslapen ;). Sommige dekbedovertrekken bestaan zelfs voor een deel uit gerecyclede katoenen t-shirts of PET-flessen. De dekbedovertrekken zijn dus zowel goed voor de planeet als voor je humeur. Zo stap je nooit meer met je verkeerde been uit bed!

Ontdek collectie Covers & Co >

 

Covers & Co is er voor jong en oud

Of je nu 2 of 102 jaar bent; de grappige designs van Covers & Co toveren een glimlach op ieders gezicht. Want, wie wil er nou niet onder zo’n gave print slapen? Het hippe merk heeft diverse overtrekken met vrolijke prints en kleuren waardoor er volop keus is. De meeste dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in de maten 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux. Sommige dessins zijn zelfs te krijgen in peuterbed maat met een afmeting van 120×150.

Voor tieners

Tover de kamer om tot ware chillspot. De dekbedovertrekken zijn vrolijk, trendy en hip en vooral gericht voor de tienerkamer. Met dekbedovertrek Wild Thing geef je jouw slaapkamer een stoere boost. Of kies voor het roze overtrek Kiss My Sass met een originele print die bestaat uit roze hartjes en rood gestifte lippen. Zo zorg je voor een een speels en romantisch tintje.

Voor kids

Ook voor de allerkleinsten heeft Covers & Co een aantal leuke dekbedovertrekken in petto. Neem het Beary Much dekbedovertrek. Dit overtrek heeft een vrolijke print van lieve beren die jouw kindje voor het slapengaan een dikke knuffel willen geven. Of als je kindje gek is van vliegtuigen is er het Pretty Fly dekbedovertrek. Een vrolijk dessin met retro vliegtuigen tussen de wolken. Hiermee begeeft je kindje zich binnen enkele minuten in dromenland.

Voor iedereen

Uiteraard zijn de trendy dessins van Covers & Co er voor alle leeftijden. Bovendien houden deze leuke, vrolijke ontwerpen je jong van geest. Zoek jij een dekbedovertrek met een vleugje humor? Dan is het Booby Trap dekbedovertrek van Covers & Co perfect. Het is een overtrek met een knipoog en staat vol handgetekende illustraties van verschillende borsten. Elk vrouwelijk lichaam verdient het immers om gezien te worden vindt Covers & Co. Of zoek de verschillende woordgrappen op het Ass if dekbedovertrek. Zeker weten dat er een glimlach op je gezicht verschijnt!

 

En welk hippe dekbedovertrek van Covers & Co leg jij op morgen je bed?

Vorig artikel
Waar let je op bij prijs-kwaliteit verhouding
Volgend artikel