Het is feest, want Walra bestaat 150 jaar!

Het is feest, want Walra bestaat 150 jaar!

Walra 150 jaar leaves & trees dekbedovertrek

2023 is voor ons een bijzonder jaar. Het bekende merk Walra viert namelijk haar 150-jarig jubileum! Al eeuwenlang levert Walra heerlijk zacht beddengoed van hoge kwaliteit. Grote kans dus dat ook jouw moeder wel een Walra dekbedovertrek of badhanddoek in huis heeft. En dat niet voor niets, want Walra producten gaan vaak een leven lang mee. Dit merk gelooft in de kracht van zacht en biedt bereikbare luxe voor ieder interieur. Benieuwd welke producten er mooi uitzien binnen jouw woonstijl? In deze blog geven we je een kijkje in het brede assortiment! Kijk je mee?

Trendy, tijdloos en topkwaliteit

Een fijn dekbedovertrek is een onmisbaar element in je huishouden. In bed slapen we, hebben we lief en komen we tot rust. Met een mooi en zacht dekbedovertrek gun je jezelf dan ook iedere nacht heerlijk slaapcomfort. Ga voor de nieuwste trendkleuren, vrolijke patronen of natuurlijke effen prints. Bij Walra vind je voor elk interieur een passend dessin. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit blijven de dekbedovertrekken bovendien lang goed. Walra besteedt hier veel aandacht aan en biedt je zo een stukje zekerheid. Je ziet deze sterke kwaliteit terug in de uitstraling van het beddengoed. Om het plaatje helemaal af te maken heeft Walra ook diverse hoeslakens in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Welke kleur past het best bij jouw woonstijl?

Streelzacht badtextiel

Houd jij ook zo van een heerlijk zachte badhanddoek als je net de douche uitstapt? Dan word je vast blij van het prachtige en comfortabele Walra badtextiel. Deze handdoeken, washandjes, gastendoekjes en douchelakens bestaan uit 100% katoen. Van nature is dit materiaal zacht, soepel en zeer huidvriendelijk. Ook heeft katoen een sterk vochtabsorberend vermogen, zodat je na een wasbeurt weer snel droog bent. Het Walra badtextiel is beschikbaar in vele prachtige kleuren. Kies de tint die het best bij jouw interieur past en geef je badkamer een stijlvolle look!

Bekijk hier ons uitgebreide Walra assortiment!

De multifunctionele Walra hamamdoeken

Al 150 jaar weet Walra precies wat we nodig hebben. Zo gaat het merk echt met haar tijd mee en vind je in het assortiment bijvoorbeeld ook prachtige hamamdoeken. Deze hippe accessoires kun je gebruiken als strandlaken, saunadoek, picknickkleed of als plaid over je bank. Een hamamdoek is hiermee heel functioneel. Dankzij het lichte gewicht neem je de zachte hamamdoeken overal mee naartoe! Bovendien zorgen de frisse kleuren voor een vrolijke uitstraling. En welke kleur je ook kiest, de comfortabele stof voelt altijd heerlijk aan op je huid.

 

Heb jij ook iets van Walra in huis?

HEADERFOTO: WALRA LEAVES & TREES DEKBEDOVERTREK COGNAC
Vorig artikel
Volgend artikel
iSeng Linen Green