Grafisch dekbedovertrek van Cinderella: speels en stijlvol

Grafisch dekbedovertrek van Cinderella: speels en stijlvol

Grafische prints blijven razend populair in slaapkamerinterieurs en zijn inmiddels een echte blijver. Een grafisch patroon kan groots als een krachtig statement of juist subtiel als een sfeervolle toevoeging. Ontdek onze hippe kleuren, prints, strepen en stippen; laat je inspireren door de prachtige grafische dekbedovertrekken van Cinderella!

Een dekbedovertrek met een grafisch dessin bestaat uit verschillende lijnen, vormen en patronen. Naast klassieke symmetrische vormen in het zwart-wit, zien we ook steeds meer asymmetrische en abstracte vormen in meerdere kleuren voor een speels effect.

Haal de grafische trend in jouw slaapkamer

Laat je fantasie de vrije loop en geef jouw eigen draai aan de grafische trend. Grafische dekbedovertrekken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Een hip dekbedovertrek van Cinderella in een grafische print is ontzettend trendy en geeft jouw slaapkamer een speelse en gezellige sfeer!

Grafische print combineren in de slaapkamer

De grafische woontrend herken je vaak door abstracte lijnen, geometrische vormen en herhalende patronen. Van groots en meeslepend tot klein en subtiel, alles is mogelijk. De trend is dan ook passend binnen allerlei verschillende interieurstijlen. Je kan het toepassen in een strak en modern interieur, maar ook in een vintage, retro, landelijke of industriële stijl. Grafische prints kunnen altijd en overal.

Bij een kleurenpallet van natuurlijke tinten en materialen past de grafische print heel goed. Op deze manier houd je de slaapkamer rustig, maar toch nét even anders door de toevoeging van de grafische print. Je kunt de slaapkamer ook rustig houden door dezelfde kleurtonen aan te houden. Door de kleuren van de muur terug te laten komen in je dekbedovertrek, meubels en accessoires, creëer je harmonie in de gehele ruimte. Varieer, combineer en durf te kiezen.

Hoogwaardige kwaliteit van Cinderella

Wanneer je kiest voor een Cinderella dekbedovertrek, gaat dit perfect samen met de keuze voor hoogwaardige kwaliteit. De meeste dekbedovertrekken van Cinderella zijn gemaakt van percale katoen, katoensatijn of flanel – ideale stoffen voor een comfortabele nachtrust. De stof die het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Combineer een grafisch dekbedovertrek eens met een prachtig hoeslaken van Cinderella. Bestel ze gemakkelijk en snel bij Smulderstextiel.

Laat je inspireren door onze stylingtips, maar ga vooral lekker zelf aan de slag om jouw slaapkamer te voorzien van een persoonlijk en uniek interieur. Is een dekbedovertrek met grafische print niet jouw stijl? Ontdek dan de effen dekbedovertrekken van Cinderella, ook echte eyecatchers!

Bekijk hier alle dekbedovertrekken van Cinderella

 

Wat is jouw perfecte match?

Vorig artikel
Walra Forever Cotton dekbedovertrek licht grijs
Volgend artikel
Walra 150 jaar leaves & trees dekbedovertrek