Nekklachten? Kies voor een Silvana Support hoofdkussen

Nekklachten? Kies voor een Silvana Support hoofdkussen

Heb je wel eens last van nekklachten als je slaapt of wanneer je ’s ochtends wakker wordt? Misschien wordt het dan tijd voor een nieuw hoofdkussen. Als je nekpijn of hoofdpijn ervaart is het belangrijk om een hoofdkussen te kiezen dat jouw nek op de juiste plaats ondersteunt. De Support hoofdkussens van Silvana bieden optimale ondersteuning waardoor slapeloze nachten en nekklachten verleden tijd zijn!

Het beste nek ondersteunende hoofdkussen

Al ruim 30 jaar biedt Silvana het beste nek ondersteunende hoofdkussen; de Silvana Support. De hoofdkussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en tot in detail ontworpen om jou tijdens je nachtrust de beste ondersteuning te bieden. Silvana Support hoofdkussens zijn vervaardigd uit de beste materialen en zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van zacht tot stevig. Elk Silvana Support kussen is verkrijgbaar in een standaardmaat (60×70 cm) en in een extra smal model (50×70 cm), ideaal als je lang bent en meer ruimte wilt overhouden in bed.

Een uniek hoofdkussen

Het hoofdkussen bestaat uit meerdere componenten. De vakken bovenin bevatten uiteenlopende vullingen voor verschillende ligposities ( voor rug-, zij- en buikslapers). Daarnaast beschikt het kussen over een neksteun zodat je hoofd en nek minder worden belast. En door middel van de schoudercontour lig je met je hoofd precies op de juiste plaats: daar waar je hoofd de beste ondersteuning krijgt.

Silvana Support Grenat – extra zacht

Dit hoofdkussen is extra zacht met een neksteun van gepatenteerde latex. Het is de dunste variant in de Support collectie en de beste keuze voor buikslapers. Ook is het Grenat hoofdkussen geschikt in combinatie met een zacht matras of waterbed.

Silvana Support Saphir – zacht

Als je houdt van een zacht kussen en een zacht matras is het Saphir hoofdkussen uitermate geschikt. De neksteun bestaat uit gepatenteerde latex en de vulling is gemaakt van gesiliconiseerde holle polyestervezel en natuurlijke vezels waardoor het kussen zijdezacht aanvoelt.

Silvana Support Emerald – zacht en soepel

Geef je de voorkeur aan een hoofdkussen met gemiddelde stevigheid? Dan is het Emerald hoofdkussen een echte aanrader. Het Emerald hoofdkussen uit de Support collectie biedt een normale medium stevigheid en is geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur en in combinatie met een medium matras.

Silvana Support Fluorine – medium tot stevig

Houd je van een beetje stevig hoofdkussen en slaap je op een normaal matras? Dan is het Fluorine kussen iets voor jou. Dit hoofdkussen is medium tot stevig en is geschikt voor mensen met een gemiddeld tot zwaarder dan gemiddeld postuur.

Silvana Support Cristal – veerkrachtig en stevig

Slaap je op een stevig matras en ben je op zoek naar een stevig hoofdkussen? Dan is de Cristal Support het perfecte hoofdkussen voor jou. De schoudercontour en neksteun zijn gemaakt van gepatenteerde latex en bieden optimale stevigheid aan mensen met een gemiddeld of zwaarder postuur.

Silvana Support Larimar – extra stevig

Het Larimar hoofdkussen is ideaal wanneer je van een dik en stevig hoofdkussen houdt. Dit kussen is de stevigste variant uit de Support collectie van Silvana en is vooral geschikt voor zijslapers op een stevig matras met een zwaarder dan gemiddeld postuur.

Welk hoofdkussen past bij jou? Bekijk onze uitgebreide keuzehulp of ga direct naar ons assortiment hoofdkussens.

Vorig artikel
Napflix & chill
Volgend artikel
Trend: luipaardprints in huis