Trend: luipaardprints in huis

Trend: luipaardprints in huis

Trend: luipaardprints in huis

De luipaardprint is niet alleen hot in de fashionscene, ook in de woonwereld zie je volop dierenprints! Merken als Essenza, Snoozing en Byrklund brengen deze leopard trend nu ook naar je slaapkamer met een prachtige collectie dekbedovertrekken. Ontdek snel hoe jij deze trend in huis kunt toepassen.

Zo style je de luipaardprint in je slaapkamer

Dit voorjaar gaan we voor beestachtig en wild. Luipaard- of andere dierenprints worden gecombineerd met aaibare stoffen en natuurlijke materialen als hout of planten. Breng deze trend naar jouw slaapkamer door een stoere luipaardprint af te drukken op een groot canvasdoek of door een muur te behangen in een gave dierenprint. Iets teveel van het goede? Kies dan voor een dekbedovertrek met dieren(print), Mix met fijne aaibare cosy plaids en groene accessoires voor een elegante look.

Bekijk alle panterprints >>

 

Let’s go wild

De wild trend pas je in je woonkamer toe door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en leer te mixen met een dierenprint. Wil je het iets subtieler houden? Geef je woonkamer eenvoudig een wilde touch met behulp van accessoires, denk aan  heerlijk zachte plaids met een hoge aaibaarheidsfactor. Maak deze beestachtige look helemaal af met wilde kamerplanten als bananenplanten, cactussen en varens.

 

En volg jij deze wild trend op of geef je er je eigen twist aan?

Vorig artikel
Volgend artikel