Singles Day: 11% korting op alles!

Singles Day: 11% korting op alles!

Vandaag is het Singles Day: op deze speciale dag mag je jezelf trakteren, zonder schuldgevoel! Singles Day is namelijk een feestje voor jezelf. Daarom hebben we bij Smulderstextiel.nl een leuk cadeautje voor je: profiteer alleen vandaag van 11% korting op alles. Happy Singles Day!

11% korting op alle dekbedovertrekken

Door alle drukte en de zorg voor anderen vergeet je soms wel eens aan jezelf te denken. Maar op deze speciale dag sta jij in het zonnetje. Singles Day is de viering van je leven. Een dag waarop je jezelf mag trakteren, zonder twijfels of schuldgevoel. Daarom hebben we bij Smulderstextiel.nl de ultieme actie: profiteer alleen vandaag van 11% korting op ALLES. Happy Singles Day!

Waar komt Singles Day vandaan?

Sinds 1993 wordt Singles Day of Guanggun Jie gevierd. De feestdag is ontstaan in China op de Universiteit van Nanking toen vrijgezelle mannen hun bachelors bestaan gingen vieren. Vrijgezellendag is populair onder Chinese jongeren die willen vieren dat ze trotse vrijgezelle mannen zijn. Als tegenhanger van Valentijnsdag, waarbij stellen iets romantisch aan elkaar geven, kan op Singles Day iedere single iets leuks voor zichzelf kopen. De vier enen in de datum 11-11-2018 staan voor het vrijgezellenbestaan. Tegenwoordig is de feestdag niet meer alleen voor vrijgezelle mannen, ook vrouwen en zelfs koppels doen mee aan de dag. De laatste jaren is Singles Day ook populariteit aan het winnen in Nederland en is de feestdag inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste online shopping dagen.

De leukste 11 dekbedovertrekken voor jezelf!

Stel jezelf centraal en bestel op Singles Day het leukste beddengoed bij Smulderstextiel.nl. Verwen jezelf met nieuwe dekbedovertrekken waaronder je heerlijk weg kunt dromen. Profiteer van 11% korting op ALLES. Dus ga voor een romantisch dekbedovertrek met bloemen of trakteer jezelf op een trendy Scandinavisch overtrek in een effen of geometrisch dessin. Als dat geen feestje wordt!

Ga naar webshop →

 

Actievoorwaarden

De 11% korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen en is alleen geldig op zondag 11 november 2018.

Vorig artikel
Trend: luipaardprints in huis
Volgend artikel
Snoozing Stockholm flanel dekbedovertrek