Extra voordeel op flanellen overtrekken van Snoozing bij Smulderstextiel!

Nu afgeprijsd: de mooiste flanellen overtrekken van Snoozing!

Snoozing Stockholm flanel dekbedovertrek

De winter staat voor de deur en dat kan leiden tot malheur. Koude voeten in bed drukken de pret. Snoozing begrijpt dat goed en heeft heerlijk warme flanellen dekbedovertrekken in overvloed. Met flanel voelt je bed niet meer aan als ijs, en dat voor een voordelige prijs!

De beste winterdeals!

De flanellen dekbedovertrekken van Snoozing warmen niet alleen jóu op, met deze prachtige dessins krijgt de hele slaapkamer een knusse uitstraling in de ijzig koude wintermaanden. Wees de kou de baas en profiteer nu van extra voordeel op deze stijlvolle dekbedovertrekken.

Snoozing Boras flanel dekbedovertrek

Dit olijfgroene dekbedovertrek met fraaie roze bloesemtakken en kolibries zal je slaapkamer een romantisch tintje bezorgen. Wordt heerlijk uitgerust wakker van het waterige zonnetje dat voorzichtig tussen de bomen door schijnt. Met dit overtrek is de lente niet meer zo ver weg als het lijkt.

Snoozing Boras flanellen dekbedovertrek Snoozing Boras flanellen dekbedovertrek

Snoozing Minds flanel dekbedovertrek

De zeer fraai gestileerde bloemen op dit dekbedovertrek blijven het gedurende het hele jaar goed doen. Is het in de tuin misschien allemaal wat minder fleurig aan het worden, des te meer springt dit overtrek eruit in jouw interieur.

Snoozing Minds flanellen dekbedovertrekSnoozing Minds flanellen dekbedovertrek

Snoozing Helga flanel dekbedovertrek

‘Onder de wol kruipen’ wordt een hele belevenis met dit fraaie grijze dekbedovertrek met breipatroon. Het uiterlijk van het overtrek geeft je een extra warme sensatie en je zult binnen no time zijn opgewarmd terwijl buiten de ijspegels van de dakgoot vallen.

Snoozing Helga flanellen dekbedovertrek

Snoozing Helga flanellen dekbedovertrek

Snoozing Stockholm flanel dekbedovertrek

Wil je je slaapkamer omtoveren in een fraai winterlandschap? Zoek dan niet verder! De super leuke rendieren op het overtrek zullen elkaar en jou gezelschap houden gedurende de nacht. Waan jezelf voor even in Lapland en besef dan dat je onder het buitengewoon comfortabele flanel net zo goed gewapend bent tegen de kou als de dieren.

Snoozing Stockholm flanellen dekbedovertrekSnoozing Stockholm flanellen dekbedovertrek

Benieuwd geworden naar welke aanbiedingen er verder nog zijn? Kijk dan snel hier!

Vorig artikel
Volgend artikel
SNURK Teddy dekbedovertrek