Warm en knus in de slaapkamer met een breipatroon dekbedovertrek

Warm en knus in de slaapkamer met een breipatroon dekbedovertrek

Warme truiendag: Dekbedovertrek met breipatroon

Op 7 februari is het Warme Truiendag, een dag waarbij aandacht gevraagd wordt voor energieverspilling. Om mee te doen zet je de verwarming wat lager en trek je een lekker warme trui aan. Ook in de slaapkamer kun je de actie doorzetten door te kiezen voor een print die doet denken aan een warme, gebreide trui.

Met het gure weer van de laatste tijd is er niets fijner dan binnen te genieten van de warmte. Trek die leuke trui dus maar aan, nestel jezelf op de bank met een zacht dekentje en geniet van een mooie film. Onder het genot van een warm drankje merk je niets meer van de regen buiten. Een dekbedovertrek met een breipatroon brengt de warme en knusse sfeer ook naar de slaapkamer.

Hoewel de meeste mensen niet kunnen wachten tot het weer warmer wordt en langer licht blijft, duurt dat nog wel even. Tot die tijd moeten we er maar gewoon het beste van maken. Gelukkig kun je het thuis gezellig aankleden om zo de warmte alvast naar binnen te halen.

Ga voor warme kleuren in huis

Kleurgebruik speelt een belangrijke rol in je interieur. Wil je een knusse uitstraling creëren? Ga dan voor een warm kleurenpalet, zoals beige, okergeel, bordeauxrood of oudroze. Koele kleuren kunnen ook zeer sfeervol zijn, maar hebben vaak iets meer aankleding nodig. Je kunt warme en koude tinten ook goed combineren voor een trendy look, zoals okergeel met donkerblauwe accenten.

Accessoires zijn de finishing touch

De aankleding van je huis is pas compleet met leuke accessoires. Dit is geheel afhankelijk van je persoonlijke smaak en maakt het daarom zo uniek. Ben jij dol op uitbundige kleuren of ga je liever voor een minimalistische uitstraling? Kaarsen zijn in iedere woonstijl een mooie toevoeging en kun je op diverse manieren combineren in de kamer. Daarnaast zorgen ze voor een romantische en gezellige sfeer.

Een mooie plaid is niet alleen een goede accessoire, maar houdt je ook lekker warm. De zachte deken is zeer geschikt om onder weg te kruipen op de bank. Plaids zijn te vinden in allerlei kleuren en voorzien van verschillende dessins. Zo is er voor ieder interieur een juiste plaid te vinden! Ga bijvoorbeeld voor een casual uitstraling met plaid in een effen kleur. Of geef de slaapkamer wat extra kleur met een plaid voorzien van een rijke print.

Kies beddengoed met een warme uitstraling

Dekbedovertrekken zijn er met diverse dessins die zorgen voor een prettige sfeer in de slaapkamer. Een dekbedovertrek met een breipatroon laat je genieten van een warm en knus gevoel in bed. Een gebreide trui geeft je een heerlijk gevoel en dat geldt ook voor dit mooie beddengoed. Het bedlinnen met een gebreide look is in verschillende kleuren beschikbaar. Er is dus volop keuze, waardoor er voor ieder interieur een geschikt overtrek te vinden is. Kan het niet warm genoeg voor jou? Ga dan voor een overtrek in lekker zacht flanel!

Hoe kom jij de laatste koude weken door?

Vorig artikel
Slapen bij koud weer
Volgend artikel
Slaap de hele nacht door met deze tips