Als een raket naar dromenland - Beddengoed voor kleine astronauten

Als een raket naar dromenland

Dag van de ruimtevaart

Op de dag van de ruimtevaart schiet je als een raket naar dromenland dankzij het uitgebreide Universum-thema in ons assortiment. Trek een ruimtepak aan en maak de reis van je dromen door het heelal!

Vandaag is het de Internationale Dag van de Ruimtevaart. Dat is de hele week al een veelbesproken onderwerp. Er zijn namelijk foto’s gemaakt van een zwart gat in het heelal en jammer genoeg is er een Israëlische maanlander gecrasht op de maan. Jij en je kids zullen er waarschijnlijk niet slechter van slapen, al helemaal niet onder deze leuke dekbedovertrekken waarmee je zelf eenvoudig astronaut kunt spelen. Er is zelfs aan de allerkleinste wannabe astronautjes gedacht!

Een van de voordelen van het beroep is dat je van een afstandje mooi zicht hebt op de aarde. Al zijn er natuurlijk nog veel meer planeten te zien.

Wat is een astronaut zonder raket? Helemaal niets natuurlijk. Kies je favoriete space shuttle uit en bereid jezelf voor op de lancering! Pas wel op voor de meteorieten die je onderweg tegen zult komen, die schudden je bruut wakker uit je mooie droom.

Wil je graag nog eens op het gemakje alle ruimtevaart overtrekken bekijken? Dat kan hier!

Vorig artikel
Volgend artikel
Spraakmakende avonturen van slaapwandelaars