Met de Colortemp® dekbedden van Silvana kom je warm de winter door

Met de Colortemp® dekbedden van Silvana kom je warm de winter door

Silvana Colortemp winterdekbedden

De temperaturen dalen, terwijl de energieprijzen blijven stijgen. Tijd om extra creatief zijn om onszelf warm te houden deze winter. Silvana denkt met je mee en biedt uitkomst met de behaaglijke winterdekbedden uit de Colortemp® collectie. Of je nu kiest voor een synthetische variant uit de Comfort-lijn of voor de luxe donsvulling van de Royale-lijn. Onder deze comfortabele dekbedden lig je er deze winter zeker warmpjes bij!

Silvana Colortemp® dekbedden voor slaapcomfort op maat

Om het hele jaar rond te kunnen genieten van een goede en gezonde nachtrust bestaat de Colortemp® dekbedcollectie van Silvana uit 6 verschillende varianten. Van het lichtste zomerdekbed met warmteklasse 4 tot het dikste en warmste winterdekbed met warmteklasse 1. Aan de hand van zes gekleurde etiketten kies je eenvoudig de variant die het beste past bij het seizoen en bij jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien kunnen alle dekbedden eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Dus of het nu vriest dat het kraakt of de mussen van het dak vallen van de hitte: met deze slimme dekbeddencollectie stel je moeiteloos het perfecte dekbed samen om iedere nacht ongestoord onder weg te dromen.

Duurzaam en comfortabel slapen onder een Comfort Colortemp® winterdekbed

Onder de warme dekbedden van de Comfort Colortemp® serie van Silvana valt zelfs de grootste koukleum tijdens de koude winternachten snel in slaap. Je hebt de keuze tussen Extra warm (groen), Warm (geel) of Medium-warm (blauw). Afhankelijk van het vulgewicht varieert de warmteklasse van 1 tot 3. Alle modellen hebben wel dezelfde zachte en veerkrachtige vulling van gesiliconiseerde holle polyestervezel. Dit goed isolerende en vochtregulerende materiaal zorgt ervoor dat je bed meteen behaaglijk warm aanvoelt. Daardoor blijft je lichaam de hele nacht ook goed op temperatuur. Tenslotte zijn synthetische dekbedden makkelijk in onderhoud en bij uitstek geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Behalve slaapcomfort staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij Silvana. Daarom bestaan zowel de vulling als de tijk van de Comfort Colortemp® dekbedden uit recycled polyester. Een efficiënte manier om de verspilling van grondstoffen tegen te gaan en de impact op het milieu te verkleinen. Het GRS-keurmerk (Global Recycle Standard) garandeert bovendien dat de productie voldoet aan strenge eisen op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden.

Royale Colortemp® winterdekbedden voor ultiem comfort met een vleugje luxe

Luchtig, fluffy en zo licht als een veertje! De warmste donzen winterdekbedden van de Royale Colortemp® collectie van Silvana zijn een luxe en comfortabele aanwinst voor iedere slaapkamer. De veerkrachtige vulling van 100% eendendons heeft dan ook een uitstekende absorberende en isolerende werking. De zijdezachte tijk van dicht geweven katoen-satijn maakt het luxe plaatje compleet. Dankzij de stiksels in cassettemodel, blijft de natuurlijke donsvulling altijd netjes op zijn plaats en voelt het dekbed overal even warm aan. Natuurlijk voldoet het gebruikte eendendons aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit en dierenwelzijn van de Downpass- en Downafresh-labels. Bovendien garandeert het NOMITE-keurmerk dat ook mensen die last hebben van allergieën of astmatische klachten onder deze dekbedden helemaal fris en uitgerust wakker worden.

Onder welk Colortemp® winterdekbed van Silvana zou jij het liefste wegkruipen?

Vorig artikel
Najaar trends 2022
Volgend artikel