Kinderdekbedovertrek als Sinterklaascadeau

Kinderdekbedovertrek als Sinterklaascadeau

Kinderdekbedovertrek als Sinterklaascadeau

Dit weekend komt Sinterklaas weer aan in het land. Een spannende en leuke tijd voor de kinderen. Ze mogen hun schoentje zetten en een verlanglijstje maken voor Sinterklaas. Maar zijn ze dit jaar wel lief genoeg geweest om cadeautjes te krijgen? Het verlanglijstje staat vaak vol met speelgoed, maar als de kast al uitpuilt met boeken, spelletjes, auto’s en andere spulletjes, denk dan eens aan een kinderdekbedovertrek als cadeau. Wij helpen Sint een handje en zetten het leukste beddengoed van peuter tot puber op een rijtje om van pakjesavond een groot succes te maken!

Kinderdekbedovertrek als Sinterklaascadeau

Ieder jaar een leuk en nuttig cadeau bedenken is voor Sinterklaas ook niet makkelijk. Gelukkig heeft Sint hulp van zijn pieten die stad en land afreizen om inspiratie op te doen. Ze ontdekten daarbij dat het belangrijk is als kinderen lekker slapen. Hierdoor rusten ze uit en zitten ze de volgende ochtend weer vol energie voor een nieuwe dag spelen, ravotten en leren. Onder een van de kinderdekbedovertrekken is jouw (klein)kind zo vertrokken naar dromenland. En of je nu een kleine prinses of een stoere bink hebt, in het ruime assortiment zitten vrolijke dessins voor ieder kind. Van ledikant tot 1-persoons formaat.

Film- en tv helden

Op elke leeftijd heeft een kind wel een favoriet tv personage of idool. Zo is er Bumba het clowntje en Bing het konijn voor de allerkleinsten. Maar ook over het varkentje Peppa Pig, de hondjes Woezel en Pip en de redding puppy’s van Paw Patrol heeft jouw (klein)kind het vast wel eens gehad. Of zijn jouw kids al wat ouder? Dan zijn ze misschien wel fan van Harry Potter of de Nachtwacht. Laat jouw kleintje samen met zijn of haar vriendje(s) naar bed gaan en de grootste avonturen beleven. Zeker weten dat een dekbedovertrek met een van deze karakters een glimlach op hun gezicht tovert!

Beestenboel in de slaapkamer

Heeft jouw zoon of dochter een favoriet dier? Verras hem of haar dan met een dekbedovertrek met dierenprint als Sinterklaascadeau. Er zijn overtrekken met heel veel verschillende dieren, van boerderijdieren tot huisdieren en van wilde dieren tot dinosaurussen en eenhoorns. Met een leuk dieren dekbedovertrek maak je er een gezellige beestenboel van in de slaapkamer!

Voor elk meisje wat wils

Of je nu een ware prinses of een stoere chick hebt rondlopen in huis, in het assortiment kinderdekbedovertrekken vind je diverse thema’s voor alle leeftijden. Houdt ze van paarden of zijn prinsessen en sprookjes meer haar ding? In het filtermenu aan de linkerkant kies je makkelijk en snel het thema dat bij jouw kleine meid past. Ook een effen overtrek behoort tot de mogelijkheden! Zo vind je voor iedere meidenkamer het juiste dekbedovertrek.

Cadeautips voor stoere jongens

Een leuk overtrek voor op de jongenskamer kan best lastig zijn. Misschien is je (klein)zoon wel gek op voetbal of een andere sport. Maar hij kan natuurlijk ook helemaal weg zijn van auto’s, dino’s of de boerderij.  Omdat ieder kind verschillend is, hebben we een ruim assortiment vol stoere, grappige, leerzame of gewoon effen dekbedovertrekken. Zo is er voor ieder wat wils én doordat de overtrekken in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn vind je zowel voor de baby-, kinder- als tienerkamer een leuk Sinterklaascadeau.

Overige Sinterklaas cadeautips voor kinderen

Naast een dekbedovertrek voor kinderen hebben we ook hele leuke plaids. Dus zit jouw kindje graag onder een dekentje op de bank of spelend op de vloer? Kijk dan ook eens tussen de kinderplaids. Zo is er een plaid van Paw Patrol en Pokémon, maar bijvoorbeeld ook van de populaire videogame Fortnite of gewoon een mooie afbeelding van een paard.

En is jouw kleine een echte waterrat of start hij of zij binnenkort met zwemles? Dan is een strandlaken ook zeker leuk als Sinterklaascadeau. De collectie bestaat uit vrolijke, opvallende dessins, maar ook prints van de bekende tv-figuren zoals Peppa Pig en Bing, logo’s van voetbalclubs en verschillende dieren ontbreken niet op het badtextiel.

Bestel snel jouw dekbedovertrek cadeau online

De periode rond de feestdagen is al druk genoeg. Bestel daarom je Sinterklaascadeaus makkelijk online. Wanneer je voor €50,- of meer bestelt bezorgen we de cadeaus ook nog eens gratis bij je thuis. Ideaal wanneer je meerdere verlanglijstjes hebt. Je kunt de verschillende dekbedovertrekken allemaal tegelijk bestellen. Is je bestelling uit voorraad leverbaar en bestel je vóór 23.59? Dan heb je jouw Sinterklaascadeau de volgende dag al in huis. Of kies voor een specifieke bezorgdatum, zelfs in de avond is mogelijk!

Weet jij al welk beddengoed je als Sinterklaascadeau gaat vragen?

Vorig artikel
Volgend artikel
ademend beddengoed