De nieuwe Essenza najaarscollectie: Let's go chic!

De nieuwe Essenza najaarscollectie: Let’s go chic!

Essenza Miros dekbedovertrek

Het weer is compleet omgeslagen en we moeten het voorlopig doen met koelere temperaturen en regenachtige dagen. Maak het dan in ieder geval gezellig in je woon- of slaapkamer, want een mooi interieur vrolijkt ons altijd op tijdens deze donkere dagen! De nieuwe najaarscollectie van het kwaliteitsmerk Essenza staat nu online op Smulderstextiel.nl, en er zitten weer een paar prachtige overtrekken en fijne accessoires bij.

Woontrends

Dit jaar speelt Essenza vooral in op de laatste trends op interieurgebied. Rijke stoffen en diepe kleuren spelen een grote rol, maar ook vrolijke en kleurrijke overtrekken horen bij deze najaarscollectie. Essenza heeft vier grote thema’s aangehouden binnen hun najaarscollectie.

Heritage

Voor een feminine touch in de slaapkamer zijn de overtrekken die passen binnen de heritage trend helemaal goed. De vrouwelijke bloemenprints, stijlvolle kleuren en details zorgen voor prachtige overtrekken die je slaapkamer zullen verrijken. Bij deze heritage trend horen niet alleen de dekbedovertrekken: Essenza maakt deze collectie compleet met verschillende accessoires als sierkussens, plaids en bedspreien. Deze zijn gemaakt van fijne materialen als fluweel en geven je interieur een warme en rijke uitstraling!

Energise

Voor wie een hippe slaapkamer wil creëren met prachtige kleuren, zijn er de overtrekken uit de energise trend van Essenza. Deze collectie overtrekken bestaat uit heldere najaarskleuren en bewegelijke dessins, die jouw slaapkamer de ideale plek maken om je ’s nachts weer op te laden.

Treasure

Deze trend brengt rust in je slaapkamer met natuurlijke materialen. De overtrekken hebben dessins die zijn geïnspireerd op de laatste modetrends, zoals mozaïek en marmer. De overtrekken hebben een combinatie van lichte pastelkleuren en donkere, rijke kleuren en maken van iedere slaapkamer een oase van rust.

Casual

Essenza heeft ook gedacht aan iedereen die liever gaat voor een minimalistische slaapkamer: Less is more! De casual collectie bestaat uit rustige en minimalistische dessins die in iedere slaapkamer tot zijn recht zullen komen. De materialen zijn zacht en comfortabel , voor een heerlijke nachtrust.

Geïnspireerd door deze prachtige collectie dekbedovertrekken en accessoires? Shop ze nu op Smulderstextiel.nl!

Bewaren

Vorig artikel
Wees gezond en ga op tijd naar bed!
Volgend artikel