Beregezellig, niet alleen op dierendag!

Beregezellig, niet alleen op dierendag!

Joepie, het is Dierendag en wij geven weer wat extra aandacht aan de lieve viervoeters (en natuurlijk ook onze huisdiertjes met vinnen of vleugels!). Misschien mogen ze vandaag zelfs bij je in bed slapen. Beregezellig natuurlijk. En niet alleen vandaag!

Kinderovertrekken met dieren

Kruip lekker in bed met jouw favoriete dier. Van een lieve poes, een stoere dino, een mooie roze flamingo tot het hele dierenbos op bed, welk dier zou over jouw dromen mogen waken? Hierbij alvast een kleine selectie van onze leukste kinderovertrekken met dieren.

Jouw huisdier

Jouw huisdier is natuurlijk de allerliefste die er is! Of dat nu een poes, hond of konijntje is, slapen doen ze allemaal graag. Wist je trouwens dat honden en katten zelfs 13 uur per dag slapen! Geen wonder dat deze overtrekken met poezen, honden en konijntjes zo goed passen in jouw slaapkamer.

Kiedieop

Paardenfans kunnen ook een sprongetje maken met onze mooie paardenovertrekken. Hiermee verandert de slaapkamer in één klap in een vrolijke paardenkamer.

Knus met z’n allen op bed

Gooi heel je bed vol met dieren en tover je slaapkamer om tot een gezellige beestenboel! Droom zo gek als je kan met een spugende lama of een indianen wasbeertje op bed. Durf je het aan om met T-Rex en zijn vrienden in het donker te gaan slapen? Of kruip juist onder een flanellen hooiberg met een koe en een lammetje. Deze overtrekken vol dieren zijn gezellig bont en kleurrijk!

Op safari

Of ga op safari en spot wilde dieren net als Freek Vonk! Olifanten, neushoorns en natuurlijk tijgers, de hele big five vind je terug in de slaapkamer.

 

De keuze is reuze(panda)!

Bij Smulderstextiel.nl vind je een groot assortiment met overtrekken met dierendessin. Zeker weten dat jouw favoriete dier er ook tussenzit. De mijne is een panda. Die vind ik zo schattig! Wat is jouw favoriete dier?

Bekijk hier al het kinderbeddengoed met dieren »

 

Bewaren

Vorig artikel
Essenza Miros dekbedovertrek
Volgend artikel